Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom törölni magam a...

Hogyan tudom törölni magam a BeNaughty oldalról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagy hibát követtem el, hogy kipróbáltam ezt a szemét "társkeresőt". Egy napos próbaidőre előfizettem rá, majd megakartam szüntetni, de jelenleg folyamatosan megújul a számlázásuk, amivel nincs gond, mert jelezték, hogy ez így megy. Viszont hiába adnak opciót arra, hogy megszüntessem nem ér semmit. Végig megyek a folyamaton a megfelelő fül alatt, majd a végén kapok egy ilyet:

"Úgy kaphatsz leggyorsabban segítséget, ha a kezelőnek megadod felhasználói azonosítódat: ...........

Az ismétlődő számlázás megszüntetéséhez igényedet erre az e-mail-címre kell elküldened: support@benaughty.com"

Elküldtem az emailt is. Ezt a folyamatot többször megcsináltam, de semmi nem történik a pénzt meg vonják a számlámról...

A profilomat se engedi törölni, addig még nem szűnik meg az ismétlődő számlázás :D Zseniális. Van valakinek tapasztalata ezzel, hogy mit lehet tenni?

Köszönöm a válaszokat! (Tudom én vagyok a hülye)

2023. aug. 12. 06:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!