Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az lenne a problémám hogy...

Az lenne a problémám hogy ncore ról töltök le bizonyos filmeket ha lehet akkor inkább 4k ban. Az ilyen 15gb-25gb ig van a keretem. és valamelyik filmet lejátsza pendriveról a tv valamelyiket nem valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés

hevc a kodek és a bitráta sem túl magas

viszont a felbontás pár pixellel néha eltérő

pl nem 3840x2080 hanem 3836x2068

2023. aug. 9. 13:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hasonlóan jártam néha én is az előbb említett asus o play-el.

Hiába néztem a média infót nem igazán jöttem rá mindig, hogy mi a gond, látszólag ugyanolyan volt mint a 2 film.

2023. aug. 9. 15:16
 12/21 anonim ***** válasza:

Igen az. Lutri.

De ő ragaszkodik a pendrivehoz és a 4K-hoz. Az átkonvertálás pedig minőségromlással jár (igaz az emberek fele nem látna különbséget).

(ámbár a 4k és fhd közt se látna szokásos tvnézési távolságból)

2023. aug. 9. 15:23
 13/21 anonim ***** válasza:
69%
1# Gondolom minden szoftvered tiszta, gondolom mindent eredeti dvd, blu-rayt vettél, sosem másoltál rá üres lemezre, satöbbi, hagyjuk ezt a dumát, mindenki torrentezik, csak szégyenlik bevallani a dolgot..
2023. aug. 9. 15:53
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Kitaláltad.
2023. aug. 9. 16:06
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
#13 képzeld, nekem minden szoftverem tiszta, zenét spotifyon hallgatok, filmeket Netflix, Disney+, HBO és SkyShowtimeon nézek, van YouTube prémium előfizetésem, és soha nem másoltam semmit üres lemezre. Az Xbox és switch játékokat is megveszem. Egyszer “kalózkodtam”, nem vettem jegyet a villamoson. De nem azért mert nem akartam, hanem mert nem működött az app. Nehéz elhinni, hogy nem mindenki lop?
2023. aug. 9. 17:36
 16/21 anonim ***** válasza:
65%
#15 Akkora ordas nagy kamu hogy szerintem magad sem hiszed el amit írsz. De nekem mindegy, égesd csak magad.
2023. aug. 9. 17:39
 17/21 anonim ***** válasza:
34%
Fiúk totál mindegy, a kérdés nem erre irányult.
2023. aug. 9. 17:45
 18/21 anonim ***** válasza:

A válasz: olyan filmet tölts le amit támogat a TV.. :)

Ki kell tapasztalni mire háklis.

2023. aug. 9. 17:57
 19/21 anonim ***** válasza:
Én régebben mikor még nem okostvm volt úgy oldottam meg hogy fogtam egy filmet amit lejátszott és egy konvertálóval átkonvertáltam olyanra amit szeret. A lejátszóval amit laptopon használok meglehetet nézni mindent róla. Media player home cinema classic a neve.
2023. aug. 9. 18:00
 20/21 anonim ***** válasza:
Lopás az kamu duma. TV-k pedig nem a legjobbak a cuccok lejátszásában, mint 10 bites 4K és ilyen dolgok. Azt mondom számítógépre kösd rá a TV-t, mert az okos TV is buta és az az ember is, aki azt hiszi okos az a TV. Szinte megsem közelít egy PC-t és soha nem is fog. HDMI-n csapasd rá gépre és hagy szóljon.
2023. aug. 9. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!