Facebook hirdetés feladásnál : "Elérted a hirdetések számának havi maximumát" Mit tudok tenni hogy tudjak hirdetni ?
Figyelt kérdés
A következő felirat jelenik meg hirdetésfeladáskor a facebookon.Mit tudok tenni?2023. aug. 8. 19:16
1/9 anonim válasza:
Vársz a következő hónapig.
Vagy feladod a hirdetést egy megbízhatóbb helyen.
2/9 Hintalow válasza:
Egy olyan platformot használsz, ami nem elsődlegesen magánemberek feleslegessè vált pár cuccának eladására szolgál. A rendszerüzenet alapján nagyobb tètelben töltenèl fel hirdetèseket, erre meg nem a marketplace való 🙂
3/9 A kérdező kommentje:
De akkor mi ? Hiszen az a leg híresebb. A jófogás halott. Akkor hova kellene fel töltenem hirdetéseket. ?
2023. aug. 9. 20:42
4/9 A kérdező kommentje:
A Marketplace-t nézi mindenki hiszen.Mindenki Facebookozik.Nincs más hirdető oldal.
2023. aug. 9. 20:43
5/9 Hintalow válasza:
De mit akarsz eladni ekkora darabszámban? Magáncuccot? Ha egyforma, akkor töltsd fel egy hirdetèsben.
6/9 A kérdező kommentje:
Eladással foglalkozom sok termékem van és volna de ugye nem tudom fel tölteni emiatt
2023. aug. 15. 10:56
7/9 anonim válasza:
Hirdess erre szakosodott weboldalon.
Azt ugye tudod, ha kereskedelmi nagyságrendben adsz el cuccokat, akkor adózni kell utána?
8/9 anonim válasza:
Nekem ma jött fel ez az üzenet, pedig kb8-10 dolgot raktam föl a hónapban meg van pár az előző hónapokból, nem üzletszerűen csinálom, család magán cuccait raktam föl... Nem értem, mert vannak olyan emberek akiknek több száz-ezer hirdetése van és még ismétlődnek is, nekem meg 2 ugyan olyat se enged fölrakni.
9/9 A kérdező kommentje:
hát igen
2023. szept. 11. 20:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!