Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Honnan tudom hogy messengeren...

Honnan tudom hogy messengeren megkapta az üzenetet, tehát fel is "ugrott" neki értesítés, de szándékosan nem nézte még meg?

Figyelt kérdés
Tehát ha megkapta, értesítés is jött, de nem nyitotta meg szándékosan. Ezt honnan tudom? Láttam hogy írták páran másik posztnál hogy valamilyen pipa jelzi ezt, de nekem nincsenek pipák. PC-n sincsenek, és iPhone készülékem van, azon sincs.

2023. aug. 7. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sehonnan nem lehet tudni.
2023. aug. 7. 20:30
 2/4 anonim ***** válasza:
35%

De, ott kell legyenek a pipák. Cross-platform, rendszertől független elemek, ha valamiért nem jelennek meg, mikor másnak igen, a gikszer nálad van.

Mikor elküldesz egy üzenetet, az utána 4 fázist tud felvenni, ezt mutatja a mellette lévő kis karika.

1. Üres karika.

El sem ment. Olyan, mint az e-mail/sms-nél a kimenő, ami végül beragad vázlatként. Nincsen internetkapcsolatod, vagy legalábbis akadozik, stb.

2. Csak körvonal egy pipával.

Te elküldted, de hozzá még nem érkezett meg. Valószínűleg ő nincs internetre csatlakozva, vagy valami hiba van, de az ő oldalán.

3. Teli karika egy pipával.

Az üzenet átment, beérkezett az inbox-ába.

Ez viszont sajnos nem jelenti, hogy értesítést is jött. Az én telefonomon is (Samsung Galaxy A70) van egy ilyen probléma. Ha wifi-n vagyok, minden más értesítés megjön, csak a Messenger és WeChat értesítések nem, csak ha megnyitom a messengert, akkor töltenek be az újak. Ha viszont mobilinterneten vagyok, akkor azoknak az értesítései is felugranak. Fordítva még megérteném, de így én sem tudom mi a probléma.

4. A profilképe van a karikában.

Ez jelenti azt, hogy megnyitotta az üzenetet.

Fontos megjegyezni, hogy ez csak megnyitást jelent, nem elolvasást! Nem veszi figyelembe, hogy mennyire tűnt tudatosnak az érintés, vagy hogy mennyire hosszan volt megnyitva az üzenet. Ha az illető félálomban rányomott a push értesítésre ami megnyitotta, majd be is zárta az alkalmazást, akkor máris meg fog jelenni mellette a fejecske, pedig lehet hogy a személy maga nem is fog rá emlékezni, ha normálisan felébredt.

2023. aug. 7. 21:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincs már szürke pipa asztali böngészőben. De amúgy is hiába lenne mert volt egy csomó pl chrome kiegészítő amikkel el lehetett olvasni úgy hogy a másik félnél fehér vagy szürke maradt. Most már szürke nincs. Valószínű androidon is frissül a messenger és abban is eltűnik.
2023. aug. 8. 07:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Mellesleg pipától függetlenül teljesen összevissza jelzi a dolgot.
2023. aug. 8. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!