Mi befolyásolja Netsebességet?
jelenleg egy 2.4 mbit es sebességű netem van.szeretnék átváltani egy 15mbit-esre de egy ismerősömtől hallottam hogy
valamilyen kártya is befolyásolja a net sebességemet. meg tudnátok mondani hogy melyik kártya . az és hogy ilyen gép mennyit bírna:
windows xp home edition
processzo: x86 family 15 model 3 stepping4 genuineintel 2412 mhz
memória 1152 mb
winchester 160gb
vga 32mb
A hálózati kártya befolyásolja. Az a kárty,amibe beledugot a net kábelt, hátul a gépben.
Egyébként ezek a kártyák általában 100 MBit vagy 1 GB-es sebességet bírnak. 10 MBit-es is van, de az már jó régi, kizárt, hogy olyanod van.
Valószínűleg a hálózati kártyára gondolt, bár indokolatlanul. A mai hálózati kártyák 100/1000 Mb/s sebességre képesek.
Viszont nagyobb kérdés az, hogy létesíthető-e nálad. A szolgáltató majd megmondja.
Nem lesz 15megabitből 1,8megambit.
15megaBITből lesz 1,8 megaBÁJT.Egyszerű átváltás.
Igen, ahogy írtam is 15MBit, és 1.8 MB.
Annyi a jogos az észrevételedből, hogy a MB nem végig nagy betű, hanem Mb-ot kellett volna írnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!