Mi a véleményed, hogy végleg megváltozott a twitter logója, és neve x-re?
Figyelt kérdés
legalábbis az én xiaomi poco x4emen már megvan, nemtudom ki milyen frissítésen van még:D2023. aug. 5. 21:49
1/7 anonim válasza:
Leszarom. Teged miert foglalkoztat?
2/7 anonim válasza:
Nem tartom jó döntésnek, a Twitter név és logó egy jól bejáratott brand volt, erre jött Musk, és mint egy kis debil hülyegyerek, muszáj volt neki átbrandelni.
3/7 anonim válasza:
Leszarom. Elon egy idióta, nem foglalkozok azzal, hogy mit csinál az a mániákus barom.
4/7 anonim válasza:
Nem nagyon érdekel, azon kívül hogy tudtam mi az a twitter, szerintem egy percet nem használtam, ilyen tekintetben meg édes mindegy nekem miként hívják újabban.
5/7 anonim válasza:
Szarok rá. Eddig Nitteren keresztül böngésztem, de mivel lezárta az oldalt, már az sem működik. Az egy kicsit zavar, de megvagyok nélküle.
6/7 anonim válasza:
Ilonkának ugyan voltak zseniális tervei, de az iskolapéldája annak, amikor valaki attól, hogy egy területen jó volt, már azt hiszi, hogy ő mindenhez ért. Ehhez párosul még egy borzasztó jellem, jókora beképzeltség, és itt az eredmény: idő kérdése, hogy mikor teszi teljesen tönkre az internet egyik ikonikus szolgáltatását. Engem mondjuk nem igazán érintett, soha nem voltam egy Twitter-fan, de ettől függetlenül meg kell hagyni, hogy az internet legnagyobb nevei közé tartozott.
7/7 anonim válasza:
Az egyetlen terület, ahol valaha is jó volt, az a szerencse. És TALÁN a marketing, de azok a sikerei is inkább a szerencsének tudhatók be. Szerencséje volt, hogy volt körülötte valaki elég befolyással, aki visszafogja a hülyeségeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!