Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Jobb egy cryptoban tartani a...

Jobb egy cryptoban tartani a pénzt vagy többen?

Figyelt kérdés

talán már egy éve hogy vettem 3-4 fajta coint, azóta olyan -60 euróban vagyok, nem vagyok nagy kriptós csak megvettem hogy hátha majd... tudjátok.

de úgy tűnik ha profitom lenne vagy lett volna is a többi mintha lehúzná

tapasztalatok?

2023. aug. 1. 21:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A matracban jobb helye lett volna. 🤨
2023. aug. 1. 21:29
 2/6 anonim ***** válasza:
53%

Örülj neki hogy csak ennyit buktál eddig, inkább ideje valódi pénzre váltani, font, euró, dollár, többet érsz el vele.

Kriptóval max az járt jól aki pl legelején vett bitcoint aztán eladta mikor a csúcson volt, na az tudott kaszálni.

2023. aug. 2. 01:42
 3/6 anonim ***** válasza:
24%
#2 Mert aki $14 ért vett ETH-et és eladta $2800 ért az nem járt jól? Két évre rá $200 körülre állt be az ára, aztán hónapok alatt kilőtt $4000 környékére - vissza is zuhant, de az hülyeség, hogy csak az elején lehetett belőle pénzt csinálni. Hülyére keresték magukat rengetegen az utolsó két crypto boom alatt, azok is akik bitcoinhoz hozzá sem nyúltak. Befektetésnek én is kreténségnek gondolom, mert semmi sem garantálja, hogy nem fog eltűnni máról holnapra bármelyik, viszont azzal a világon semmi baj nincs ha veszel egy-két ilyen-olyan coint, hátha alapon - amíg szerencsejátékként fogod fel. Semmivel sem volt racionálisabb döntés 2009-10 körül bitcoinba nyomni a pénzt(sőt, addig még csak példa sem volt rá, hogy ebből lehet pénzt csinálni).
2023. aug. 2. 02:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Forinthoz képest bármiben jobb tartani, de a kripto nagyon kockázatos.
2023. aug. 2. 08:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk én az elmúlt évben 25%-ot nyertem, de azért hozzátenném, nem fektettem be annyit, amennyi nagyon fájna elveszteni.

Hogy egybe teszed-e be, vagy többe, nos, mindkettőnek vannak előnyei, és hátrányai is. Ha csak egy valutába fektetsz be, akkor ha az nagyot emelkedik, akkor az egész befektetésed emelkedni fog. De ha esik, akkor egyértelmű bukó. Míg ha több valutába fektetsz be, akkor ha az egyik emelkedik, nem biztos, hogy a többi is emelkedni fog, vagy nem olyan mértékben, szóval így kisebb lesz a nyereséged, mint ha egy valutába fektetted volna be, méghozzá abba, amelyik a legjobban jövedelmez. (Emit ugye nem tudjuk, hogy melyik lesz az.) De több valuta esetén a bukás is potenciálisan kisebb lehet, mert ha az egyiken buksz, nem valószínű, hogy a többi is bukni fog, vagy nem biztos, hogy olyan mértékben. Szóval kevesebbe befektetni kockázatosabb, de talán nagyobb nyereséggel is jár, többe befektetni meg inkább biztonságosabb.

Bár... azért eléggé áltatlános trend, hogy nagy különbség nincs az egyes valuták trandjei között. Vannak persze időszakosan akár nagyobb eltérések is, de hosszabb távban nézve általában ha az egyik hanyatlik, a többi is hasonló ívet ír le. Ha meg az egyik emelkedik, a többi is emelkedni szokott. Ennek akkor van jelentősége, ha rendszeresen tőzsdézel velük. Egyébként meg ilyen formán igazából mindegy. Ami neked jobban tetszik.

2023. aug. 2. 09:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyszerübb a fiókban tartani készpénzben. Igen, inflálódik, de legalább nem csökken. Aki kriptóban tartotta az az elmúlt időszakban hatalmasat bukott rajta.
2023. aug. 2. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!