Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Feltört facebook profilt...

Feltört facebook profilt hogyan lehet visszaszerezni?

Figyelt kérdés

A probléma az, hogy mivel megváltoztatták a jelszót és az e-mail címet is, hiába igényelek új jelszót, az azátirányított e-mail címre is kimegy és nekem már azt írja a megküldött kódra, hogy azt már felhasználták. A fiókot amúgy törölte a tolvaj, tehát az ismerőseimnek is az jelenik meg, hogy a felhasználó nem létezik. Ráadásul ugye az sem lenne jó, ha visszaállítanák egy korábbi állapotra, mert azt a jelszót tudja a tolvaj és mivel a bot gyorsabb mint én, azonnal megváltoztatná.

viszont sehol sem tudok írni a facebooknak, sehol nem lehet beszélni egy emberrel, nincs e-mail cím, semmi, ahol leírhatom a hogy mi a probléma, hogy segíthessenek.

2023. júl. 31. 15:58
 1/1 anonim ***** válasza:
49%

Hogyan kapsz kódot, ha nem rendelkezel az email cím felett, amire kiküldik? De egyébként, ha nem jól tudom, ha nincs beállítva egyéb védelem vagy azonosítás (pl. telefonszám), akkor nem tudod igazolni a profil feletti tulajdonjogot. Ha a fiókot törölték, és a felhasználó nem létezik, akkor sajnos, ott már nincs mit visszaszerezni.

De nézz körül a facebook help oldalán, hátha találsz további információt.

[link]

2023. júl. 31. 18:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!