Miért nem tudok képeket küldeni Gmail-en keresztül?
Figyelt kérdés
Folyton azt írja, hogy túlléptem a csatolmány küldési adat limitet. 10-15db kép elküldése már ekkora luxusnak számít 2023-ban? Akinek küldeni akarom neki nem gmail-es email címe van, lehet az a gond? Mi a megoldás erre? Thunderbird-ből is próbáltam, de nem küldi el..2023. júl. 29. 19:34
1/10 anonim válasza:
Azt hiszem, 50 megabájt a határ. Mennyit próbáltál?
2/10 A kérdező kommentje:
#1 Kb. 100-120MB lehet összesen.
2023. júl. 29. 20:37
3/10 anonim válasza:
Annyit nem tudsz, tedd fel őket drive-ra vagy vedd lejjebb a képek felbontását.
4/10 anonim válasza:
Ha 25 megánál nagyobb a csatolmány, felajánlja hogy Drive-ra feltölti és linkeli a címzetteknek. Ha a levelet ki tudod küldeni, de egy szolgáltató visszadobja fájlméret limit miatt, akkor szintén működhet a Drive-ra feltöltés és ott megosztási link létrehozása. Vagy Google Photos-ban egy albumba és azt megosztani, ekkor nincs csatolmány küldése, hanem egy linket kapsz egy publikusra állított mappához.
5/10 anonim válasza:
#2 akkor azért... Kb. 130-140 ilyen után megtelne a teljes tárhely akkor is, ha üres volt.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem tudtam, hogy már ennyire belimitálják. Akkor a Google Drive-ot fogom használni ezentúl vagy a Google Photos-t, bár utóbbit még sosem használtam, de ha ott nincs limitáció, akkor érdemes lehet.
2023. júl. 29. 21:01
7/10 A kérdező kommentje:
A Google Photos-ra feltett képeket is a Google Drive tárhelyemből veszi el?
2023. júl. 29. 21:05
8/10 anonim válasza:
Gmail-Drive-Photos tárhelye közös, ugyanazon a 15 gigán osztozik ha nem fizettél elő nagyobb csomagra.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Arra esetleg nincs valami megoldás, hogy Thunderbird-ből tudjam kezelni a Google tárhelyemet? Mert én leginkább Thunderbird-et szoktam használni.
2023. júl. 29. 21:11
10/10 anonim válasza:
Nincs. Viszont a Google Fotókban meg lehet osztani albumot is, tehát ha mindig ugyanazoknak küldesz, elég feltölteni a képeket, nem kell email írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!