Milyen netet ajánlottok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kezdő kamionos vagyok, Eu szerte, illetve Angliába fogok menni. Ti milyen mobil és internet csomagot illetve szolgáltatót használtok?
Előre is köszi!
2023. júl. 26. 21:01
1/4 anonim válasza:
Szia! A Telekom és a Yettel a legmegbízhatóbb szerintem, próbáltuk már az összes szolgáltatót.
2/4 anonim válasza:
Olyat, amelyik országban a legtöbbet fogsz tartózkodni, aminek többnek kell lennie mint mindenhol máshol. Ugyanis csak akkor él az EU roaming kedvezmény. Angliába meg egy ottanit, mivel az már nem EU tag, így oda amúgyse érvényes a kedvezmény.
4/4 anonim válasza:
mert mi a baj a vodafone-al? Nyilvan az szar hogy nincs a korlatlan eu net mar, de en teljesen elegedett vagyok, ahol lehet ott 5G, es a havi atlagolas is valami 4 havi atlagot nez… 4 honapig kulfoldon eltem es neteztem boven, aztan mikor hazamentem elinditottam par letoltest hogy meglegyen az atlag es senki nem szolt semmit. Angliaban is hasznaltam, Norvegiaban is, Svajcban is, telefonaltam is ezekbol az orszagokbol, es semmi pluszt nem szamoltak fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!