Mi a különbség a két szolgáltató internete között?
Pontosan a telekomról és a digiről lenne szó.
A telekomnál 1000/1000 a diginél pedig 1000/300.
Mi a különbség a kettő közt?
Köszi
A feltöltési sebesség. Míg a Telekom 1000 mbps feltöltést biztosít, addig a digi csak 300 mbps-t. Hétköznapi felhasználásra bőven elég mindkettő!
Azt vedd, amelyiket olcsóbban tudod megszerezni.
Vagy ha nem hétköznapi használatra kell az internet, mert mondjuk többszáz gigákat töltesz fel valahová, vagy 4K-ban streamelsz, és hasonló finomságok, akkor az 1000/1000-es nettel hatékonyabban tudsz majd dolgozni a feltöltés gyorsasága miatt. De ha csak tiktok liveokat, insta liveokat csinálsz, és csak alkalomadtán töltesz fel dolgokat valahová, akkor a 300 mbps feltöltés bőven elég neked. De mondom, itt az árat nézd!
Köszi, nagyon töltögetek fel. Csak amikor kalózkodom és seedelnem kell, de az meg mindegy, mert az időt nézem.
Digi lesz, köszi!
A 300 mbps feltöltéssel is szép eredményeket lehet elérni a kalózöbölben :)
Én a feltöltést nem teljesen így értettem. Hanem mondjuk fejlesztőként komolyabb programokat, vagy valamilyen projekthez több száz gigát mondjuk google drivera, vagy máshová. Torrentnek is elég a 300 mbps.
Csak amikor kalózkodom és seedelnem kell, de az meg mindegy, mert az időt nézem.
A diginél folyamatosan passziv lesz,igy nehézkes lesz a kalózkodás és a seedelés.
Én váltottam,ez a probléma megoldódott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!