Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Napok óta nem tudom megnyitni...

Napok óta nem tudom megnyitni a kozszolgallas.ksz.gov.hu/ weboldalt. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Próbáltam telefonról, és laptopról, chrome-al, firefoxal, de mindig hibaüzenetet kapok:

Az oldal nem működikA(z) kozszolgallas.ksz.gov.hu jelenleg nem tudja kezelni ezt a kérést.

HTTP ERROR 500

Másnak sem jó?

Mit tegyek másképp?

2023. júl. 26. 10:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Az 500-as kód szerveroldali hibára utal, a hiba nem a te készülékedben van. Valószínűleg annyi tanár mondott fel, hogy az álláshirdetésektől betelt az adatbázis.
2023. júl. 26. 10:53
 2/8 anonim ***** válasza:
2023. júl. 26. 10:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Valószínűleg direkt lekapcsolták, csak hibának állítják be.
2023. júl. 26. 11:07
 4/8 A kérdező kommentje:

Oh, a fene vigye el!

Ez bosszantó.

Nagyon köszönöm a válaszokat.

2023. júl. 26. 11:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy rengeteg a betöltetlen állás, csak abban az iskolában, ahol én dolgozok rendszergazdaként, év végén 2 ember ment el, egyelőre nulla jött, és vannak, akik még fontolgatják a távozást. Így is már nyugdíjasok járnak vissza tanítani, meg főleg a szakoktatásban csak óraadókkal tudják megoldani, hogy egyáltalán legyen képzés. Ősztől az egyik idén végzett tanulónkat akarják óraadónak hívni, ennyire nincs jelentkező. Sok tanárnak így is heti 30 körüli az óraszáma. És nálunk még egész jó a helyzet.

És a közszféra többi szegmensében is óriási hiányok vannak. Szóval nem véletlen, hogy nem lehet ezeket elérni... Amiről nem tud az ember, azon nem fog felháborodni.

Egyébként az 500-as kezdetű hibák a szerver oldalon vannak.

2023. júl. 27. 19:42
 6/8 A kérdező kommentje:

Én most költöztetem, és szeretném megtudni milyen munkalehetőségek vannak a közelemben.

Ha meg sem tudom nézni, nem fogok tudni jelentkezni sem.

Kaptam egy ajánlatot, és más oldalakon is van álláshirdetés, de szörnyen zavar, hogy a teljes képet nem látom, lehet akadna jobb is.

Kerestem már párszor munkát,de így még soha.

2023. júl. 28. 07:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Már megy egy pár napja állítólag.
2023. júl. 28. 07:58
 8/8 A kérdező kommentje:

Igen.

A tegnapi válaszom után kicsivel indult.

Köszi.

2023. júl. 29. 06:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!