Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom visszaállítani a...

Alien-child kérdése:

Hogyan tudom visszaállítani a Windows által letiltott Bluetooth és Wi-fi-t ?

Figyelt kérdés
Bluetooth kapcsolattal hallgattam zenét a laptopról a fejhallgatón. Aztán egyik pillanatról a másikra lefagyott a médialejátszó. Csak a feladatkezelőből tudtam bezárni. Ezután jött egy hibaüzenet : A Windows hibát észlelt, ezért letiltotta a Bluetooth kapcsolatot. Újraindítottam a gépet, de nem állt helyre. Sőt. Most már a wi-fi is eltűnt ikonostol meg mindenestől. Újratelepítettem a gépet, de nem jött vissza sem a Bluetooth, sem a wi-fi még a frissítés után sem A biosban és az eszközkezelőben sem látni egyiket sem. Nekem a net kizárólag csak Wi-fi-ről érhető el. Gép Acer Aspire A 315-35. Op rend Win 11.
2023. júl. 24. 05:48
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ha sehol nem látni, akkor ez hardveres hibára utal. Valószínű, hogy tönkrement a laptopban a wifi-bluetooth panel.
2023. júl. 24. 08:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!