Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Youtube automatikus fordítása...

Youtube automatikus fordítása magyarra beállítva másnak sem működnek?

Figyelt kérdés
angolul működik, de ha átállítom magyarra nem jó. 2-3 napja ilyen nekem
2023. júl. 23. 20:22
 1/5 A kérdező kommentje:
némelyik müködik, de sok nem. pedig 1 héttel ezelőtt még azokat megtudtam nézni
2023. júl. 23. 20:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Milyen automatikus fordítás?
2023. júl. 23. 22:17
 3/5 A kérdező kommentje:
2023. júl. 24. 00:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem csak azt feliratozza, amit a feltöltő megadott nyelv(ek)et, de az nem automatikus fordítás, bármilyen más nyelvet és mert az automatikus fordítás funkció, nem fordít, vagy ha a háttérben fordítja is, nem jelenik meg. Megpróbáltam letölteni a feliratokat, de még az automatikus fordítás ugyanúgy nem működik nem lehet kiválasztani, addig a feltöltő által hozzáadott feliratok leszedhetők.

És ez minden videónál, ahol van felírat, lehetséges volt magyarra automatikusan fordítani. Lehet h. hülyeséget írt ki fordító, de most bármi, ami nem a feltöltött felirat, megszűnt az automatikus fordítás felirat megjelenése. Opciónak ott van, mit be lehet állítani, csak nem működik, de ez a fizetős ügyfeleknél se jelenik meg! Nincs automatikus fordítás. Ugyan az a probléma minden videónál. Csak a feltöltött felirat van.

Nyilván ez szándékos. Hogy a yt nem talált állításuk szerint megoldást, én egy alternatívát alul majd beillesztek. ami nálam működik.) De ez így nagyon rossz, (eredetileg az elképzelés) hogy le kell tölteni a feliratot, a filmet, a feliratot fordítóba bemásolni és az így elkészített magyar szöveget a video mellé tenni, és sajt gépről kell lejátszani a videót .Így már a kívánt magyar nyelvvel.

Ennek egyetlen értelme van, így biztosan nem lesz reklám a videóban, ha azt a feltöltő nem tette eleve bele. És így lehet magyar a felirat. A yt folyamatosan öngólt rúg az emberek szívatásával. Mert így még kevesebb a bevétel, ha az emberek a videókat letöltik, a streaming helyett. (Nyilván ott, ahol a böngésző eleve tiltja a yt reklámokat mint, brave böngésző vagy chrome bővítmények ott a yt nem kap reklámbevételt.) Azért sejtem, hogy ez valahol szándékos a yt részéről,mert érdekes van egy harmadik féltől származó megoldás. Ha neki sikerült, akkor ezt miért nem tudja megoldani a yt?

Webböngészős megoldást találtam a felirat hiányra, ezen az oldalon. [link]

Ez chrome böngésző bővítmény (Video cc translator, for yt.). Bekapcsolása: videó jobb alsó sarkában jelenik meg a legszélén, arra kattintva meg kell adni az automatikus fordítást, és kiválasztani a kívánt nyelvet.

2023. júl. 24. 20:54
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi
2023. júl. 25. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!