Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom megszüntetni a...

Hogyan tudom megszüntetni a 651-es hibakódot?

Figyelt kérdés
Egy régebbi laptopra telepítettem a Win 7-est. Megtaláltam minden drivert. A WiFi-ét is. PPPoE kapcsolatom van. Beállítom a szélessávú kapcsolatot felh. névvel és jelszóval. Ha rákliikelek a WiFi jobb alsó sarokban levő pirossal áthúzott logójára, akkor máris megjelenik a "Látható kapcsolatok, de miután elindítom, rövid idő múlva már meg is jelenik a 651-es hibakód.a LAN kábeles csatlakozással semmi gond nincs.
2023. júl. 23. 19:07
 1/4 CspCsj ***** válasza:

Szélessávú kapcsolat csak router nélkül kell, így azt inkább törölném.

Wifi-nél csak a wifi jelszó kell, a többit a router intézi.

(mondjuk ha kábellel csatlakozol a router-hez, akkor sem kell szélessávú kapcsolatot létrehozni)

2023. júl. 23. 22:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen,de sehogy nem akart kapcsolódni,pedig minden, - hálózathoz való - driver le lett töltve hozzá (Ethernet, WiFi, stb.). Úgy sem látta automatikusan az elérhető hálózatokat. Egyet beírtam a WiFi jelszóval együtt, látta is de nem akart kapcsolódni, mert a WiFi nem jelzett elérhető kapcsolatokat.Akkor miért látta, amikor külön létrehoztam? Ezt a PPPoE kapcsolatot pedig hogyan lehet kitörölni, ha újat szeretnék létrehozni?
2023. júl. 24. 12:46
 3/4 CspCsj ***** válasza:

Kábeles kapcsolat azért szokott gyakrabban működni, mivel általánosabb a driver és ezt tartalmazza a rendszer.

Kattints a Start menüre, majd egyből kezd el gépelni "eszközkezelő", pár betű után látnod kell feljebb találatként, onnét indítsd el.

A megjelenő ablakban nyisd meg a "Hálózati kártyák" kategóriát, és írd meg mit látsz.

Ha van "Egyéb eszközök" vagy "Ismeretlen eszközök" kategória, abban is körbenézhetsz. (itt a driver nélküli eszközök találhatók)

2023. júl. 24. 20:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi,holnap feltétlenül ki fogom próbálni olyan 14:00 körül.Akkor végzek minden munkámmal. Megírom,h mit látok.
2023. júl. 24. 20:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!