Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gmail fiók teljes levelezését...

Gmail fiók teljes levelezését át lehet mozgatni valamilyen adattárolóra, esetleg küldeni másik email fiókba?

Figyelt kérdés

2023. júl. 20. 06:29
 1/3 anonim ***** válasza:
80%

Én csak azt tudom, hogy le lehet menteni egyben mbox formátumban ( meg lehet hogy másik formátumot is lehet már ott választani) és amely mail szolgáltató tudja ezt importálni, annál megoldható.

Másik megoldás, hogy valamilyen módon e-mail klienssel oldani meg ezt. IMAP-en keresztül leszinkronizálja a leveleket.

2023. júl. 20. 07:58
 2/3 qkker1 ***** válasza:
Letöltöd levelezőprogrammal /Pl. Thunderbird/, megnézed, hogy alapértelmezetten hová menti, akár át is állíthatod. Majd a letöltött leveleket egy mappában kiírod adathordozóra.
2023. júl. 20. 08:03
 3/3 anonim ***** válasza:
60%
Google Takeout a legbiztosabb, régen jártam úgy hogy nem minden levelet szinkronizált, töltött le a Thunderbird, ráadásul sok levelet duplikátumként is letöltött, más leveleket meg egyáltalán nem.
2023. júl. 20. 08:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!