Hogyan tudom magam törölni, hogy a Google kereső ne adja ki a nevem?
Három dolgot csináltam az elmúlt hetekben.
Töröltem magam a LinkedInrol és a Pinterestrol.
Az egy dolog, hogy mind a kettő törölt, de a keresőmotorok meg mindig kidobnak, amikor rakeresek a sajat nevemre, pedig már eltelt az az idő, amikor már nem kéne, hogy kidobjon a Google.
De ami a legbosszantobb, hogy a facebookon ramentem egy oldalra, ami aztán "tagként" köszöntött. Pedig nem akartam ott tag lenni, csak nézegettem az oldalt (ez egy cég álláskeresési oldala egyenként).
Én kiléptem ebből a csoportbol, (a facebookon a nevem már inaktív a felsorolásban) de a Google találtat itt is kidob, ha a nevemre rakeresek, holott nem is akartam tag lenni, de már nem is vagyok.
Ezzel mit lehet tenni?
Nem akarok sehol megjelenni a Googleban,különösen ritka nevem van, és ez nagyon zavar.
(tudom, azon kívül, hogy ne kattintgassak sehova!) 😂
Köszönöm, ha valaki tudja erre a választ.
Nem nagyon tudsz mit tenni.
Ami a netre felkerült, ott is marad. A clearnetnek mindig lesznek archívumai, tárolt honlapjai és más elavult részei, amit meg fog találni a keresőmotor.
😃😃😃 4-es ez jó volt.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Igazából csak az bosszant, hogy megneztem egy céget a neten, aki ismerőskent "köszöntött" az oldalan és a net most egész életemben ki fogja ezt dobni, ha valaki rámkeres?
Ez rohadtul nem ok sztem. Ehhez nem járultam hozzá.
Más facebook oldal is köszöntott az ismerősei között, de az nem jön fel a Google keresésben csak pont ez a nyomorult.
Rólam volt fent kép évekkel ezelőtt. Engem is zavart, ezért írtam a Google-nek és megkértem, hogy szedjék le és talán egy nap alatt leszedték. Ha rákeresel a weboldalra ugyanúgy látszik a képem, de keresőben már nem.
Jogod van "leszedetni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!