Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Alapvető informatikai, hálózat...

Alapvető informatikai, hálózati, rendszergazdai ismeretek elsajátításához tudnátok adni forrásokat? Angol is megfelel.

Figyelt kérdés

Pár hónapja kezdtem egy help desk-es munkakörben nagy hálózati szolgáltatónál. Mivel nem lakossági ügyfélkört szolgál ki ezért rengeteg szolgáltatás típus van, rengeteg egyedi kivitelezéssel.

Bár az én feladatköröm kvázi csak egy postás/információ közvetítői szerepben kimerül, mégis könnyebb lenne, ha mondhatni komfortosan átlátnám az dolgok felépítését. Jó lenne ha ügyfél problémák hallatán már kiszűrhetném, milyen irányba kellene kezdeni vizsgálódni, akár alapvető vizsgálatok (ADSL uplink, login stb.) elvégzését.

Ezekre a senior kollégák képesek, meg amúgy mi is kaptunk némi oktatást, de arra a szintre csak önképzéssel juthatnák el úgy érzem.

Van némi informatikai hátterem, de az főleg programozás illetve 3D modellezés, egyetemen a CCNA-n átcsaltam az egész tárgyat.

Benne van a pakliba, hogy egy rendszergazdai képzést elvégzek mellette ha már megszoktam, meghozta a kedvem újra az informatikához ez a hely.

Röviden: Amire szükségem lenne az megbízható, friss tudást tartalmazó könyvek, videók, pdf-ek stb. amiken keresztül megalapozhatnám a hálózati ismereteim.

2023. júl. 20. 00:10
 1/1 anonim ***** válasza:
32%

Van egy csomo a neten, csak akarni kell.

Nem ajanlani kell nekunk…

2023. júl. 20. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!