Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudnék bekerülni az...

Hogyan tudnék bekerülni az nCore oldalára? Ha barátnőim közül senkinek nincs fiókja?

Figyelt kérdés
Exem mutatta meg az nCore-t, ahol eddig minden egyes film fent volt, ami érdekelt. Sajnos viszont szakítottunk, és saját fiókom pedig nincs. :( Barátnőim még csak nem is ismerték az oldalt, hogy ők meghívjanak. Mit javasoltok, hogyan kérjek meg valaki kedves embert, hogy meghívjon? Van erre valami fórum esetleg?

2023. júl. 17. 20:50
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
A barátnőid mit használnak? Használd te is :)
2023. júl. 17. 21:09
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Idegen ember nem fog meghívni, max venni tudsz meghívót, de az is zsákbamacska, hogy egyáltalán elküldi-e. Plusz tilos árulni meghívót, szóval ha kiderül, ki is csapnak az oldalról.

De tudsz regisztrálni Majomparádéra vagy pedig eStone-ra, most free reg van rajtuk, szerintem ott is meg fogod találni, amit keresel:)

2023. júl. 17. 21:19
 3/7 anonim ***** válasza:
39%

Mit javasolhatnánk?

Újra jöjj össze az exeddel.. :)

2023. júl. 17. 21:51
 4/7 anonim ***** válasza:
56%
FB-n van rá csoport, bár a elgtöbben pénzért küldenek csak.
2023. júl. 17. 21:57
 5/7 A kérdező kommentje:

#1 Ők csak ilyen online oldalakon nézik, viszont ott megállás nélkül idegesítő reklámok vannak, ráadásul a minőség is nagyon gyenge...

#2 Eddig sosem hallottam ezekről az oldalakról. Ott is meg lehet találni a friss filmeket akár 4K-ban is?

#3 Hát nem tudom, azok után, hogy megcsalt nem túl nagy vigasz az ncore fiókja... De köszi, megmosolyogtatott a vicced! :)

#4 És ez megbízható? Feljebb azt írják nem mindig kapod meg a meghívót

2023. júl. 18. 11:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Ahol arccal vállaják, nem csak valami random profil meg régebb óta hirdet ők küldenek rendesen.
2023. júl. 18. 22:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én annak idején itt GYK-n szereztem meghívót. Prémium volt aki meghívott és akkor még jóval olcsóbb volt egy meghívó. Prémiummal 50 pont volt, ha jól emlékszem. Így én is meg más is kapott. :D Ennek már lassan 10 éve... Szóval bármi lehetséges.
2023. júl. 22. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!