Miért van tele a facebook hírfolyam mindenféle külföldi baromsággal?
Figyelt kérdés
Mostanában a facebookot görgetve szinte csak idióta érthetetlen külföldi mémeket és hasonló baromságokat dobál fel 'nekem ajánlottnak'. Arab, kínai, spanyol meg tökömtudja milyen nyelvű focis és egyéb baromságok jönnek elő, holott rühellem a focit és rá se kerestem ilyenekre. Ismerősök és oldalak bejegyzéseit szinte csak akkor látom ha célzottan rákeresek. Néztem a hírfolyam beállításait de sehol nem találom hol lehet kikapcsolni (ha egyáltalán ki lehet). Hiába zárom be ezeket a posztokat, 3 másik jön helyette, szinte már alig látok magyar bejegyzést a sok szemét között. Hogyan lehetne ezt megszüntetni?2023. júl. 17. 19:53
1/2 anonim válasza:
Egyszerű a megoldás: ne görgesd, és felszabadul egy csomó szabadidőd :)
2/2 anonim válasza:
facebook már csak ilyen, ezekből élnek meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!