Gyerekeknek hány éves kortól adnátok email cimet vagy adnátok email cimet ?
Ez nem kor kérdése, hanem érettség kérdése, hogy mennyire tudja semminek venni a kötekedéseket, kigúnyolásokat stb.
Általános iskolában a tornasorban majdnem mindig én voltam a lekisebb. A leggyengébb is én voltam. Sokszor kergettek meg: mert csak. Igaz, alkalmanként kötekedtem is és akkor volt oka, hogy megkergettek vag megvertek. Lényeg, hogy a gyengeségeimet kihasználták és ezzel a következő éveimet is megpecsételték. Ahogy nem voltak jelen a tanárok, tanárnők a szünetekben mindenütt, úgy az interneten sincsen a gyerekek mellett (sem a publikus, sem a privát üzenetben) senki sem. Így tehát a veszélynek állandóan ki vannak téve.
Mi az az életkor, amikor már nem kötekednek a másikkal? Hááát ...a legtöbben lepontoznának igen rendesen, ha számokat írnék. Emiatt nem is írok számot. Az érettség számít. És nem az "érettségi" megszerzésével válik az ember éretté. Ez tény.
15
Előtte legfeljebb olyat amit én kezelek, látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!