Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gyerekeknek hány éves kortól...

Gyerekeknek hány éves kortól adnátok email cimet vagy adnátok email cimet ?

Figyelt kérdés

2023. júl. 17. 15:36
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
10éves kor után
12után
14éves kor után
Kisgyereknek minek email cim
Elmondom komentbe a véleményem
7 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az iskolai feladatok és kapcsolattartás miatt már 13 éves kor előtt is sokaknak van közösségi médiás profilja (hiába tiltja az összes platform a regisztrációt), ahhoz viszont egy e-mail cím is kell.
2023. júl. 17. 15:38
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Ez nem kor kérdése, hanem érettség kérdése, hogy mennyire tudja semminek venni a kötekedéseket, kigúnyolásokat stb.

Általános iskolában a tornasorban majdnem mindig én voltam a lekisebb. A leggyengébb is én voltam. Sokszor kergettek meg: mert csak. Igaz, alkalmanként kötekedtem is és akkor volt oka, hogy megkergettek vag megvertek. Lényeg, hogy a gyengeségeimet kihasználták és ezzel a következő éveimet is megpecsételték. Ahogy nem voltak jelen a tanárok, tanárnők a szünetekben mindenütt, úgy az interneten sincsen a gyerekek mellett (sem a publikus, sem a privát üzenetben) senki sem. Így tehát a veszélynek állandóan ki vannak téve.

Mi az az életkor, amikor már nem kötekednek a másikkal? Hááát ...a legtöbben lepontoznának igen rendesen, ha számokat írnék. Emiatt nem is írok számot. Az érettség számít. És nem az "érettségi" megszerzésével válik az ember éretté. Ez tény.

2023. júl. 17. 15:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem akkor lett email címem amikor az első telóm. én is akkor adnék egy gyereknek, ha már elég érett hogy saját telefonja legyen amire tud vigyázni. ha megbízható gyerek, akár 10 éves kor előtt is lehet adni neki, de ez a szülő döntése. az a legegyszerűbb, ha teló mellé kap egy email-t is. nekem a sulimban kell/kellett email cím, kötelező infóórára.
2023. júl. 17. 15:55
 4/7 anonim ***** válasza:
67%

15

Előtte legfeljebb olyat amit én kezelek, látok.

2023. júl. 17. 16:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk suliban kérték,szóval készítettünk egyet, arra küldi sokszor a tanárnő a különféle értesítéseket stb.
2023. júl. 17. 17:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
26 éves vagyok, 9 éves koromban lett először, mindenféle online játékokhoz kellett. Magát a levelező funkciót nem igazán használtam. 12 éves koromban már kellett a facebookhoz is az email, ami muszáj volt, mert ott volt az osztálycsoportban felrakva több általánosabb dolog, vagy hogy pl. reggel ne menjünk 8 órára, mert valamiért elmarad az óra, stb.... de akkor még az osztályfőnök SMS-ben kiküldte a főbb dolgokat a facebook mellett. Később viszont gimnáziumban már megkerülhetetlen volt a facebook, aki nem nézte, az lemaradt, kimaradt ilyen információkból. Nekem tizedikben lett e-naplóm, vagy talán 11. osztályban? Nem is tudom már, de akkoriban az kizárólag csak jegybeírásra, szülőnek "üzenőfüzetnek" volt csak használható, azóta azért ennek gondolom fejlődnie kellett. Mai gyerekeknek megkockáztatom, hogy már iskolás kortól szükséges lehet, vagy alsó osztály végefelé mindenképpen, mint ahogy én kezdtem, de ez szerintem az osztálytól, osztályfőnöktől nagyban függ. De összességében maga az email cím inkább csak belépés minden máshoz, levelezni sem azon szokták már az emberek, legfeljebb a hivatalos dolgokat. Gmailen meg nagyon ritka, hogy spam levél becsússzon a rendes emailek közé, de a spam elmagyarázása megkerülhetetlen, meg hogy ne kattintson bele ilyen linkekbe, adathalászatba ne kerüljön, ezekre viszont talán gyerekbarát anyagok, videók is vannak manapság.
2023. júl. 17. 18:37
 7/7 anonim ***** válasza:
52%
13 mindegyik szolgáltatónál a korhatár.
2023. júl. 17. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!