Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ezeknek a Darkweb-csomag...

Ezeknek a Darkweb-csomag unboxing videóknak mi értelme van? Többi lent

Figyelt kérdés
Jó, értem én hogy elrettentésnek szánják, de amúgy? Eleve nonszensz, hogy rendel egy csomagot a Darkwebről csak úgy. Ilyet lehet, hogy rendelsz egy random csomagot aztán majd lesz benne valami? Ja, és akkor még jól tele is pakolják bűnjelekkel, véres kés meg mit tudom én. Messziről látszik hogy meg van rendezve az összes ilyen videó. De akkor mi értelme? Ráadásul még túl is játszák, szánalmas.

2023. júl. 17. 08:55
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

10

Mostmár értem miért mondják a mai emberek többségére, hogy nem tudja kihasználni a technika nyújtotta lehetőségeket. Keress már rá YouTube-on drága barátom. Amíg ezeket a válaszokat leírtad teljesen feleslegesen, rég megnézhetted volna az összes ilyen videót ami fent van

2023. júl. 17. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!