Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Csak engem idegesit tiktokon...

Csak engem idegesit tiktokon rita and robots?

Figyelt kérdés
Ezek a lányok èjjel nappal live oznak ki fizeti őket ezèrt??? Komolyan váltásban dolgoznak
2023. júl. 15. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha idegesít, nem kell nézni, ez a megoldás. Ha már azzal foglalkozol, miből élnek, akkor valamilyen szinten érzelmileg "kötődsz hozzájuk" - még ha negatívan is.

Gondolom Tiktok-on is van lehetőség a téged nem érdeklő tartalmak elrejtésére.

2023. júl. 15. 16:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem a lányok zavarnak,hanem az hogy egèsznap egy robotgyárban ülnek ès live oznak,ezèrt fizetik őket? Reklámozzák a robotokat?
2023. júl. 15. 17:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőlük.
2023. júl. 15. 17:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézek ilyen idiótákat. Sőt a kínai Shitok-ot sem használom.
2023. júl. 15. 19:08
 5/7 Szirty ***** válasza:
100%

Engem nem idegesít.

Azt se tudom mi az.

2023. júl. 15. 19:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem idegesít, mert sem őket, sem másik tiktokert nem követek, mivel számomra érdektelenek, én a tehetséget és a tudást értékelem.
2023. júl. 15. 20:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén?

- Ha valami zavar, azt nem kötelező nézni.

- Már csak azért sem kell nézni, mert a nézettségük miatt, vagy közvetetten abból kapnak pénzt.

- Ha pedig valamire van kereslet, akkor abból lehet pénzt termelni. Nem tudom, kik ezek a lányok, meg milyen robotgyárról van szó, de mondjuk ha reklámként felfogható a "műsoruk", akkor azért persze, hogy fizetnek, hiszen sokkal kifizetődőbb, mint mondjuk egy tévéreklám. Te magad vagy rá a jó példa: lehet, hogy negatívan érint, de mégis tudattad másokkal, hogy létezik ilyen. És igen, lesznek, akik csak emiatt a kérdés miatt meg fogják nézni, méh nagyobb nézettséget produkálva, és ezáltal még jobban megismertetve a potenciális vevőkkel a robotokat.

- Azt egy másik dolog, hogy nem érzed igazságosnak. De ők legalább valami tartalmat előállítanak (és azt sem tudni, hogy mennyi pénzt kapnak érte). Engem sokkal jobban zavarnak azok, akik milliókat, milliárdokat nyúlnak le, és csak azért kapják a pénzt, mert jó popsit nyalnak...

2023. júl. 17. 10:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!