Csak engem idegesit tiktokon rita and robots?
Ha idegesít, nem kell nézni, ez a megoldás. Ha már azzal foglalkozol, miből élnek, akkor valamilyen szinten érzelmileg "kötődsz hozzájuk" - még ha negatívan is.
Gondolom Tiktok-on is van lehetőség a téged nem érdeklő tartalmak elrejtésére.
Engem nem idegesít.
Azt se tudom mi az.
Őszintén?
- Ha valami zavar, azt nem kötelező nézni.
- Már csak azért sem kell nézni, mert a nézettségük miatt, vagy közvetetten abból kapnak pénzt.
- Ha pedig valamire van kereslet, akkor abból lehet pénzt termelni. Nem tudom, kik ezek a lányok, meg milyen robotgyárról van szó, de mondjuk ha reklámként felfogható a "műsoruk", akkor azért persze, hogy fizetnek, hiszen sokkal kifizetődőbb, mint mondjuk egy tévéreklám. Te magad vagy rá a jó példa: lehet, hogy negatívan érint, de mégis tudattad másokkal, hogy létezik ilyen. És igen, lesznek, akik csak emiatt a kérdés miatt meg fogják nézni, méh nagyobb nézettséget produkálva, és ezáltal még jobban megismertetve a potenciális vevőkkel a robotokat.
- Azt egy másik dolog, hogy nem érzed igazságosnak. De ők legalább valami tartalmat előállítanak (és azt sem tudni, hogy mennyi pénzt kapnak érte). Engem sokkal jobban zavarnak azok, akik milliókat, milliárdokat nyúlnak le, és csak azért kapják a pénzt, mert jó popsit nyalnak...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!