Kaptam instagramon egy üzenetet, ez mennyire lehet valós?
Figyelt kérdés
prokopanariti nevű felhasználótól jött egy ilyen üzenet: "Instagram fiókközpont | szerzői jog
Szia felhasználó! A bejegyzés tulajdonosa szerzői jogok miatt panaszt tett a fiókjában megosztott bejegyzés miatt, ezért küldtük Önnek ezt az üzenetet. Elküldtük Önnek a fellebbezési űrlapot. Az Instagram elküldi Önnek a linket a szöveges üzenet képernyőképeként, és kattintás nélkül visszaküldi nekünk, hogy megerősíthessük, hogy Ön a fiók tulajdonosa, ha nem 24 órán belül, akkor a fiókot deaktiváljuk. A link megszerzéséhez válaszoljon “Szia”-ként. Ne hagyja figyelmen kívül, különben fiókja deaktiválva lesz.
az Instagram csapata
Ügyszámok:
4276219191315©️Meta,
I601 Willow Road, Menlo
Park, CA 94025
www.instagram.com.
www.instagram.com"
2023. júl. 15. 01:53
1/6 anonim válasza:
a jelszavadat akarják megszerezni, https://www.youtube.com/watch?v=gBvwYznki0M
2/6 anonim válasza:
xDDD full kamu, nagyon szar próbálkozás
3/6 anonim válasza:
utalj nekem 1 millió forintot, és elintézem
4/6 anonim válasza:
Szia! Ugyanezt az üzenetet kaptam. Mi történt a fiókoddal? Köszönöm szépen a válaszod.
5/6 anonim válasza:
Sziasztok! Ugyanezt az üzenetet kaptam , történt valami a fiókotokkal?
6/6 A kérdező kommentje:
nem, kamu volt
2024. máj. 30. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!