Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tenda N300 easy setup routert...

Tenda N300 easy setup routert reseteltem és most nem működik az internetem mit csináljak?

Figyelt kérdés
A mai nap reseltem a routerem és bejelentkeztem stb és azt írja hogy: Sikertelen bejelentkezés! Kérem erősítse meg felhasználónevét vagy jelszavát és probálja újra. Minden egyes jelszót megpróbáltam de nem működik es nem akarok hétvégére internet nélkül maradni

2023. júl. 14. 22:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%
Hát mivel resetelted a routert, ezért az ezelőtt beállított wifi jelszó is törlődött. Azt kéne újat beállítani és azzal csatlakozni.
2023. júl. 14. 22:37
 2/11 A kérdező kommentje:
Ezt csináltam de az a baj hogy azt se fogadja el ilyenkor mit lehet tenni?
2023. júl. 14. 22:53
 3/11 anonim ***** válasza:
56%

"Minden egyes jelszót megpróbáltam"

Mi a fenét jelent az, hogy minden egyes jelszót megpróbáltál?? Mivel resetelted, az ÖSSZES beállítás törlődött. A belépési adatok ott vannak a router hátulján, azzal tudsz csatlakozni, később jelszót módosítani. Nincs más jelszó, amíg nem állítod át.

2023. júl. 14. 23:14
 4/11 A kérdező kommentje:
A router hátulján meg se említi az IPS felhasználó nevet meg a jelszót
2023. júl. 14. 23:18
 5/11 A kérdező kommentje:
Amikor reseteltem akkor kellett megadnom IPS nevét meg jelszót a routeren nem volt semmi és mikor beirom a nevét amit bealitottam nem engedi
2023. júl. 14. 23:26
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem, mert a reset miatt a gyári páros kell
2023. júl. 15. 06:35
 7/11 anonim ***** válasza:
admin/admin párossal próbálod?
2023. júl. 15. 06:36
 8/11 A kérdező kommentje:
az admin admint probáltam minden böngészőben
2023. júl. 15. 08:54
 9/11 anonim ***** válasza:

#5 Reseteléskor nem kell semmilyen jelszót és nevet megadni. A router hátulján van egy fekete gomb, azt kell bekapcsolt állapotban addig nyomni, amig a router újraindul.

A következő lépés, hogy beírod a böngésző címsorába a következő IP címet: 192.168.0.1 Erre megjelenik a Login ablak, ahova beírod a router hátsó matricáján levő belépési adatokat. Jelen esetben a Username sort üresen hagyod, a Password sorba meg beírod, hogy admin(kisbetűvel).

Itt van néhány variáció:

Username Password

admin admin

admin blank

admin password

blank admin

blank blank

De a matrica szerint az utolsó előtti lesz a jó.

Ezután már a kezelő felületen be tudsz állítani wifi jelszót.

2023. júl. 15. 09:52
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem működik egyik jelszó se , üresen nem tudom hagyni mert nem engedi (eléggé idegesít) remélem tud valaki segíteni
2023. júl. 15. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!