Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vannak weblapok ahol van...

Vannak weblapok ahol van olyan gomb, hogy adományozás, ha véletlenül rányomok az még nem kötelez semmire ugye?

Figyelt kérdés
Sziasztok pl vallási weblapokon is van de már máshol is láttam, pl azt hiszem a telex.hu-n is van. Én mozgássérült vagyok még csak bank kártyám meg ilyesmim sincs, mégha akarnék se tudnék adományozni. Múltkor 1 vallási oldalon olvastam valamit mobilon majd ahogy az olvasnivaló aljára értem ott volt 1 jó nagy adományozzon,/támogasson minket ilyesmi gomb és majdnem rá nyomtam, megijedtem, hogy ilyenkor mi van,, ugye ha valahol ilyenre pl mobilon véletlen rányomok az nem kötelez semmire-? (magyarán ugye ha bejön a fizetési felület vagy mi), tudom elég butus kérdés de én nem értek ehez és már attól kisebb pánikrohamom lett, hogy MAJDNEM rányomeszoltam az ujjammal a gombra. köszi a válaszokat, (persze valahol sejtem bezárom és kész,, de mégse tudom)
2023. júl. 14. 14:33
 1/7 Szirty ***** válasza:
100%

Egy gombnyomásra nem fognak lenyúlni.

Ahhoz kellenek mindenféle adatok amiket a gomb megnyomása után kell kitöltened.

2023. júl. 14. 14:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Már hogy kötelezne? Főleg úgy, hogy bankkártyád sincs. Ha akarnának sem tudnának pénzt kivenni a valószínűleg nem is létező bankszámládról... Ez tudtommal általában egy PayPal fiókon keresztül zajlik, amelyik közvetít a bank és a szolgáltatók között. Sok lépés után jutsz el odáig, hogy jóváhagyod, ha még nincs ilyen fiókod.
2023. júl. 14. 15:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolkodj már: ha nincs bankkártyád, akkor mégis mi a bánatra kötelezhetne.
2023. júl. 14. 15:16
 4/7 anonim ***** válasza:
29%
A kérdésed kiírása arra kötelez téged, hogy utalj nekem 10000000 milliárd eurót.
2023. júl. 14. 15:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem köteleznek semmire, és a fizetési szándék is több jóváhagyási lépésen keresztül történik. Véletlenül sem lehet egy kattintásból adományozni, ahhoz több adatot és több banki engedélyt kell megadni. Az, hogy egy ilyen felület első lépését megnyitottad, nem kötelezettség, főleg hogy az adományozás alapból egy önkéntes tevékenység és nem szerződésen alapul. Ha szerződés lenne, azt is előbb el kellene fogadnod.
2023. júl. 14. 15:37
 6/7 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszi most akartam irni (tényleg nem értek hozzá és bepánikoltam) HA MAGÁT A FELÜLETET megnyitom az jár e bármi kötelezettséggel. 5 ös külön köszi (te minden iratlan kérdésem meg is válaszoltad) akkor ha véletlen ilyesmire megyek, akkor nem kötelez semmire maga az sem, hogy meg nyitottam a felületet, ehhez se értek nem tudom a lap kezelőinek pl nem e jelzi s gép, hogy pl valaki megnyitotta... tudom hülyeség de na én nem tudom, )
2023. júl. 14. 15:51
 7/7 anonim válasza:
0%

Én 1000 forint felett szoktam kapni a szponzorom egy zsidó lánytól. De az is kapja valakitől , mert amikor elkezdte adni a pénzt azonnal felmondott a munkahelyén. Probléma az ,hogy néha ad ingyenes kaját is , de a többi adományozó már nem ad ingyenes kaját , vagy annyira csípős hogy nem tudom megenni. A lány az utolsó 2 hétben lecsökkentette az adományt 300 ft-ra az utolsó 4 napon. Ma adott 1500ft-ot , de az annyira kevés volt, hogy UNDORT kaptam tőle. Megundorodtam a lánytól. Mivel még annyit sem kapok , mint amennyi otthon járna havi 22500ft jaradeknak a fele.

Kaptam cipore multkor pénzt de akkor nem adott kajara és nem tudtam megvenni a műbőr Cipőt ,mert 1000 ft-tal drágább volt és nem maradt volna kajara se. Az volt a probléma,hogy nagyobb a lábon, mint a helyieknek és így drágább sokkal. Állások csak hamisak vannak nálunk. A cigány barátja aki a főnöke , mindenre tőle kér engedélyt az szabta , meg hogy vehetek cipőt ,és látta ma hogy már undort kaptam adott meg 2000-ét , hogy a csaj küldi.

2023. júl. 18. 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!