Valaki használta már a steamunlockedet?
Figyelt kérdés
A kérdés maga az az lenne hogyha valaki használta már akkor vírusos/megbízható e?2023. júl. 12. 16:26
1/3 anonim válasza:
Egy kalózoldalról beszélünk. Nyilván egy svindli az egész, ha úgy akarják, akkor mindenféle trójait telepítesz önként és dalolva a gépre, úgy hogy észre sem veszed.
2/3 anonim válasza:
Alapjában véve nincs vele gond, én is töltöttem már le onnan párszor, de valójában nem éri meg.
Ami nagyon nem tetszetős, az két dolog:
1. Közvetlen download mirror amit használ, egy zip fájlhoz általában.
2. Nem tudom ki volt a cracker.
Akkor már sokkal megbízhatóbb, ha a játékot feltörő személyek/csoportok saját oldalairól szeded le:
Skidrow saját: [link]
Skidrow & Codex: [link]
Skidrow & CPY: [link]
Ebből a 3 forrásból nem lesz problémád.
3/3 anonim válasza:
Én is szoktam onnan tölteni, küldiek azt mondják megbízható de azokban nem lehet bízni:D
"Közvetlen download mirror amit használ, egy zip fájlhoz általában."
Ez miért baj? Én nem értek hozzá. Pont azt szeretem hogy csak egy klikk és már tölti, nem kell szarakodni a Utorrenttel meg stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!