Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Olyan weboldal ami összegyűjti...

Olyan weboldal ami összegyűjti a legfontosabb napi híreket? több lenn

Figyelt kérdés

Tehát nap végére (vagy bármikor) összegyűjtik az adott nap legfontosabb híreit, tehát 1 oldalon van leírva minden, röviden-tömören.

(hogy ne kelljen keresgélni index.hu/telex.hu stb oldalakon)

2023. júl. 6. 20:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hírkereső
2023. júl. 6. 20:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

[link]

[link]

Utóbbinál le tudsz tiltani forrásokat.

2023. júl. 6. 21:22
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi, nagyon jók! viszont én olyanra gondoltam, ami nem linkelt, tehát nem egy másik weblabhoz nyílik, tehát az adott oldalon van leírva tömören, mik az adott napi legfontosabb hírek
2023. júl. 6. 22:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem ilyen az összes híroldal? Nem lehet ezt röviden összefoglalni.
2023. júl. 6. 22:40
 5/7 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy létezik-e olyan, azért kérdem. Tehát ilyen összefoglaló oldal, ami nem linkelt, hanem saját
2023. júl. 6. 23:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Híraggregátort keresel. Nézd meg az msn.com-ot, az átemeli a saját domainjára a tartalmakat, és domainen belül linkel.
2023. júl. 7. 06:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Én a Feedly-t használom. Ez ugyan nem válogat a felvett híroldalak tartalmából (vannak ajánlatai, de vehetsz fel sajátokat is, ha van RSS feed-je), de gyorsan át lehet pörgetni.
2023. júl. 7. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!