Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ilyenkor mit tegyek? (Lent)

Ilyenkor mit tegyek? (Lent)

Figyelt kérdés

Vagyis van egy Instagram fiókom és azon követek embereket (pl az osztálytársaimat), hírességeket. És az osztályomból mindenki akinek van instája az visszakövetett és van ebből az évfolyamból még egy osztály vagy hogy mondjam onnan is visszakövettek akiket bekövettem. De van egy lány akit bekövettem és ő neki privát a fiókja és ő engem nem követett vissza csak engedélyezte hogy kövessem. De az osztálytársaimat meg visszakövette. Pedig szoktam vele néha beszélgetni és nem is vagyok vele rosszba. Lehet ez így fura de nem értem engem miért nem követett vissza és más barátaimat meg osztálytársaimat igen. Mit lehet tenni ilyenkor? Kövessem ki és kövessem be újból?

Lehet ez nem olyan fontos kérdés de érdekelne hogy ti mit gondoltok erről. Előre is köszii.

2023. júl. 6. 10:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

hát ha szoktál vele beszélgetni, meg így jóba vagy vele, akkor én lehet ráírnék. aztán beszélgettek és hátha visszakövet. nekem is van egy osztálytársam ő vele is ugyanez volt és egyszer csak random jött az érteseítés hogy visszakövetett.

igen megteheted hogy kiköveted és újból, hátha csak elfelejtette, de szerintem beszélgessetek,írj rá, aztán csak lesz valami :)

2023. júl. 6. 10:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. Lehet inkább nem írnák rá mert így nem szoktam vele irogatni de megpróbálom kikövetni és bekövetni újból ahogy mondtad.
2023. júl. 6. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!