Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Honnan tudhatom hogy messenger...

Honnan tudhatom hogy messengeren letiltott?

Figyelt kérdés

Az egyik jó barátommal (Bár már nem tudom,hogy kéne hívnom) volt egy kisebb veszekedésünk bár nem hinném, hogy annak lehetne e mondani...

Lényegében leszedtem a fejét mert hulla fáradt voltam s egy csomó dolgom volt így nem válaszoltam arra amit írt s elkezdett türelmetlenkedni. Kérdezte, hogy "esetleg akarok e válaszolni?!" S nagyon mérges lettem mert ő meg meg csinálta már sokszor hogy nem írt napokig vagy leláttamozott mert duzzogott. Ezeken kívül is csinált egy csomó dolgott amiért nem szóltam mert nem akartam veszekedni,de akkor megelégeltem s leírtam neki, hogy legyen már türelmesebb s legyen tekintettel rám is hiszen tudta, hogy mennyi dolgom volt s azoknak a miértjét is. Csak nem vette komolyan a helyzetet...

Na mindegy annyi a lényeg, hogy írtam neki mert már nagyon hiányzott csak nem tudtam, hogy hányadán állunk mert már egy hónapja nem beszéltünk s nem láttam, hogy elérhető-e vagy az volt e. S hiába küldtem el az üzenetet azóta már eltelt egy hónap s még mindig semmi. Nem látom, hogy elolvasta volna vagy elérhető-e s felötlött bennem az a kérdés, hogy letiltott-e vagy csak megint duzzog s elrejtette az elérhetőségi állapotát?

2023. jún. 29. 12:11
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha letiltott, akkor kiirja, hogy nem tudtad elkuldeni az uzenetet, pirosan elvileg.

Inkabb elrejtette eloled, vagy keretlenbe rakta

2023. jún. 30. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!