Honnan tudhatom hogy messengeren letiltott?
Az egyik jó barátommal (Bár már nem tudom,hogy kéne hívnom) volt egy kisebb veszekedésünk bár nem hinném, hogy annak lehetne e mondani...
Lényegében leszedtem a fejét mert hulla fáradt voltam s egy csomó dolgom volt így nem válaszoltam arra amit írt s elkezdett türelmetlenkedni. Kérdezte, hogy "esetleg akarok e válaszolni?!" S nagyon mérges lettem mert ő meg meg csinálta már sokszor hogy nem írt napokig vagy leláttamozott mert duzzogott. Ezeken kívül is csinált egy csomó dolgott amiért nem szóltam mert nem akartam veszekedni,de akkor megelégeltem s leírtam neki, hogy legyen már türelmesebb s legyen tekintettel rám is hiszen tudta, hogy mennyi dolgom volt s azoknak a miértjét is. Csak nem vette komolyan a helyzetet...
Na mindegy annyi a lényeg, hogy írtam neki mert már nagyon hiányzott csak nem tudtam, hogy hányadán állunk mert már egy hónapja nem beszéltünk s nem láttam, hogy elérhető-e vagy az volt e. S hiába küldtem el az üzenetet azóta már eltelt egy hónap s még mindig semmi. Nem látom, hogy elolvasta volna vagy elérhető-e s felötlött bennem az a kérdés, hogy letiltott-e vagy csak megint duzzog s elrejtette az elérhetőségi állapotát?
Ha letiltott, akkor kiirja, hogy nem tudtad elkuldeni az uzenetet, pirosan elvileg.
Inkabb elrejtette eloled, vagy keretlenbe rakta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!