Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudom a vezeték nélküli...

Hogy tudom a vezeték nélküli hálózati kapcsolatokat (WI-FI) visszaállítani alaphelyzetbe? Részletek lent.

Figyelt kérdés
WI-FI-m van, be van kapcsolva, működik (múltkor is bejött a net rajta keresztül). Hardverileg rendben. IP-címet és DNS-t automatikusan kéri le. Azonban valamit elállíthattam (vagy magától állított át valamit a gép pl. rendszer-visszaállításkor?), mert most megint nem akar csatlakozni a hálózathoz (nyílt, "nem biztonságos hálózatról" van szó, amin másik gép működik és régebben az enyém is működött vele). Nem a tűzfal az oka, az is biztos. Szerintem csak valami kis beállítási hiba lehet. 32 bites Vistám van. Hogy jutok oda, hogy a vezeték nélküli hálózati kapcsolatokat ismét vissza tudjam állítani alaphelyzetbe? Vezérlőpult/...?
2010. okt. 12. 20:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!