Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom megosztani az...

Hogyan tudom megosztani az üzeneteimet az iMessagebe?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Egy tök fura kéréssel fordulok hozzátok. A napokban egyre féltékenyebb a párom, és mivel tényleg nincs mit rejtegetnem így szívesen megosztanám vele az üzeneteimet napközbe is akár, hogy ha néha rájön ez a 2 perc, akkor meg tudjon győződni róla, hogy semmi oka. Azt tudom, hogy hozzá lehet adni az eszközhöz még egy iCloud fiókot, de abban az üzenetek is szinkronizálva vannak, illetve átmennek abban az esetben is, ha nem az az elsődleges iCloud fiók a telefonon ? Előre is köszönöm !

Szép délutánt mindenkinek

2023. jún. 26. 12:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Mi? Hogy az ő AppleID-ját is hozzáadnád a telefonodhoz?

Screenshozold le neki ha annyira akarja látni az üzeneteidet.

Vagy inkább rúgd ki!

2023. jún. 27. 15:56
 2/3 anonim ***** válasza:

ha ennyire nem bízik benned a párod akkor gondok vannak vele. ha szeret téged akkor bízik is benned. ha féltékeny, ha nem

nem kell meggyőznöd, vagy bizonyítanod, megfelelni neki mert ez newm túl normális

én szakítanék vele, a te helyedben

2023. jún. 27. 18:39
 3/3 anonim ***** válasza:
egyébként ne akarj iclouddal szinkronizálni, fotózd be képernyőfotóval vagy nap végén megmutatod neki ha annyira látni akarja
2023. jún. 27. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!