Pussyhunter001 kérdése:
A haverom tv-jén bejelentkezve maradtam a youtub prémiumomba! Hogyan tudnék kilépni onnan? Mert nem lép ki…
Figyelt kérdés
30x szóltam már neki, hogy ne használja mert tele van a fos zenéivel az egész, de nem érdekli… Vagy ne fizessem be a következőt és csináljak egy másik fiókot?! (Gondolom úgy is ez lesz) Tanácstalan vagyok légyszíves segítsetek!2023. jún. 25. 07:43
2/3 anonim válasza:
Szokott lenni ilyen "összes kapcsolat kijelentkeztetése" vagy hasonló lehetőség.
Jelszóváltoztatáskor (is) biztosan felajánlaná.
Amit előző belinkelt biztos segít.
3/3 anonim válasza:
Az #1-es által küldött linken találod az összes eszközt amire be vagy jelentkezve. Ott keresd meg az eszközt és jelentkeztesd ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!