Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet beállítani fb...

Hogy lehet beállítani fb borítóképnél hogy nem látszodjon hány like érkezett?

Figyelt kérdés

Instagram-on van olyan opció h xy és mások like-olták

Facen ezt hol találom?

2023. jún. 24. 12:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
facebookon ilyen lehetőség nincs, nem tudod ezt beállítani
2023. jún. 24. 17:18
 2/11 A kérdező kommentje:
De van mert láttam egy ismerősöm ismerősénel csak nem boritokepnel hanem profil
2023. jún. 24. 18:39
 3/11 anonim ***** válasza:
akkor úgy lehet hogy amikor megváltozatod a borítóképedet, ott kéne lennie olyan lehetőségnek hogy kik likolhatják. vagyis twitteren így van, sztem faceen is ah meg lehet oldani
2023. jún. 24. 18:43
 4/11 anonim ***** válasza:
de ha ez nem jön be akkor megkérdezhetnéd az ismerőseidet is hogy ők hogy csinálják
2023. jún. 24. 18:44
 5/11 A kérdező kommentje:

#3 amikor kitettem nem volt opció

És utólag sincs, pedig ott kellene lennie valószínűleg nem egyénileg lesz mint instan hanem valahol a beállításoknál

#4 nem ismerősöm!

Ismerősös ismerőse! Ergo nekem semmi közöm hozzá, nem akarok ráíni ismeretlenként hogy csinálta...

2023. jún. 24. 20:31
 6/11 A kérdező kommentje:
*ismerős ismerőse
2023. jún. 24. 20:32
 7/11 anonim ***** válasza:
de ha nem ismered akkor honnan tudod hogy neki sikerült beállítani úgy a profiljánál? ha meg az ismerősöd mondta neked hogy xy-nak sikerült akkor az ismerősödtől is megkérdezheted hogy csinálta xy.
2023. jún. 24. 20:51
 8/11 A kérdező kommentje:

Ez komoly kérdés?

Neked nem szokott beadni profilokat "kit ismerhetek cimszóval"?

Ott rámentem egy profilra mert tetszett a csaj haja és láttam hogy nem mutatta a lájkok számát csak azt hogy az ismerősöm és mások lájkolták

Nem volt szám szerint kiirva h 100 like...

Ilyen egyszerű

Nyilván nem fogok írni a csajnak sem és az ismerősömnek sem hogy az ismerőse hogy csinálta. Ezt kitaláltam volna magamtól is de nem szeretnék neki írni, gondoltam van más is aki tudja hogyan kell.

2023. jún. 25. 05:56
 9/11 anonim ***** válasza:

és az nem lehet hogy azért nem látod mert nem ismerősöd? és csak azt látod hogy a te ismerőseid likeolták, de azt nem hogy mások like-olták-e.

és egyébként de, nekem is felszokott dobálni így embereket, és így könnyebb is válaszolni ha leírod a kerek történetet.

azt tudod csak beállítani hogy csak az ismerősök lássák a teljes profilodat, beleértve azt is hogy hányan like-olták. ez a facebook beállításaiban van:

bemész a beállítások és adatvédelem meübe, ott legördíted a menüt, és ott a beállítások. oda bemész, és megkeresed azt hogy célközönség és láthatóság. ott van olyan hogy hogyan kereshetnek meg...na oda bemész és ott ki tudod választani hogy kik láthassák a profilodat.

2023. jún. 25. 08:44
 10/11 anonim ***** válasza:
és tényleg bocs azért mert nem tudtam segíteni tegnap de már fáradt voltam és nem fogott az agyam, de most remélem tudtam segíteni és be tudod állítani amit szeretnél
2023. jún. 25. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!