A facebookon betaggolt egy ismerősöm egy idióta oldalon egy idióta hozzászólásában, le tudom ezt valahogy törölni?
Figyelt kérdés
Ez már jó pár éve volt, az ismerősöm kommentet írt egy hülye bejegyzés alá, és megemlített benne engem.
Na most az a baj, hogy ha valaki google-ban rákeres a nevemre, akkor konkrétan ez az első találat, amit kiad rólam. Fogalmam sincs, miért. Amúgy nem zavarna, de így eléggé.
(És nem tudom, mennyire gáz ez pl álláskeresésnél, hogy a nevemet rögtön ilyen trágár kontextusban dobja fel a net.)
2023. jún. 20. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!