Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért dobál be a youtube...

Miért dobál be a youtube ennyiszer the vr videókat?

Figyelt kérdés

bármit nézek, 10-ből 7szer the vr aputest podcast a következő videó.

életemben nem néztem meg egy aputest podcastot se, the vr videókat se nézek már évek óta, feliratkozva se vagyok a csatornájukra.

pár hete elkezdtem dislikeolgatni ezeket ha bedobja, hátha így majd nem tolja az arcomba, de semmi változás.

miért van ez és mit lehet ellene tenni?

elég idegesítő már

2023. jún. 19. 21:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Youtubeon van olyan opció: " Ne javasold ezt a csatornát". Kiválasztod és többet nem jön tölük ajánlás.
2023. jún. 19. 21:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is elég gyakran kapom őket, pedig legfeljebb véletlenül kattintok bele egyszer-egyszer, és utána lövöm is ki. Valószínűleg demográfia alapján nyomja, a nemed és korosztályod körében népszerű(15-35 közötti, vagy körüli férfi vagy gondolom), úgyhogy próbálja lenyomni a te torkodon is - mert valamit mindenképp ajánlani akar, hogy minél tovább maradj a platformon, és még nincs rólad olyan részletes profil hogy pontosabb ajánlást tudjon adni. Aztán hogy ez jó, vagy rossz..
2023. jún. 19. 21:47
 3/6 A kérdező kommentje:

hol találom ezt az opciót john?

27f vagyok 2-es, szóval sanszos hogy valid az elméleted.

2023. jún. 19. 22:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Böngészőben is és appban is a cím mögött van három pont ( függőlegesen ), arra rányomsz és a menüben alulról a második.
2023. jún. 19. 22:20
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi!
2023. jún. 19. 22:45
 6/6 NTBS ***** válasza:
Szponzorált tartalom?
2023. jún. 20. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!