Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A HATTRICK foci menedzser...

A HATTRICK foci menedzser játék 1997-ben indult.Mitől népszerü még napjainkban is?Elég egyszerü a felülete stb... (nekem nem baj hogy még müködik és népszerü, sőt most tervezek egy ú csapatot inditani 1kis nosztalgia)

Figyelt kérdés
Szóval ma 2023-ban azért a kinézete fura se grafika se semmi csak, szöveg-szöveg -szöveg. Mi az oka , hogy még napjainkban is van létjogosúltsága, és népszerü? (legalábbis szerintem ha nem érné meg nem fejlesztenénejk rá pl iOS és android klienst is ami úgy tudom nem olcsó) És mégegyszer leirnám nekem ez abszolút nem baj, hogy még megvan létezik müködik, sőt tervezek az ezeréves regemmel új csapatot inditani , rég nem voltam rajta és a régit törölték, de elkapott a retróláz, szimplán csak érdekelne , hogy egy ilyen egyszerü grafikával nem is rendelkető játék 2023-ban hogy tudja még megfogni a játékosokat. Amúgy mekkora a forgalom, mennyire éri meg üzeneltetni a szervereket, erről van adat?
2023. jún. 17. 17:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem ismerem a játékot, de azért az valljuk be, hogy a foci menedzseres játék témakör egy elég réteg kategória. Ráadásul tipikusan egy olyan műfaj, ahová nem is igazán kell grafika, pár állóképet leszámítva.

Ennél a játéknál - gondolom én - a szimuláció valósághűsége az, ami eladja mind a mai napig. Vagy maga a játékélmény, hogy elhiteti veled, hogy te aztán tényleg egy menedzser vagy.

Rengeteg olyan játék kategória van, ahol a grafika mai szemmel nagyon funkcionális, mégis széles rajongótábora van. Pl. mindjárt ott van a Paradox Interactive nagyjából összes játéka, vagy bármelyik másik grand strategy.

2023. jún. 21. 00:06
 2/10 A kérdező kommentje:
Szia azért réteg játéknak nem mondanám, amúgy igen igazad lehet.
2023. jún. 21. 09:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a játékot én sem ismerem, mindazonáltal egy másik foci menedzser játékban vagyok benne (az 2006-ban indult), ami szintén nem grafikai játékmenetű. A népszerűsége valószínűleg a focival van kapcsolatban, amihez, ugye, mindenki ért.
2023. jún. 21. 11:38
 4/10 A kérdező kommentje:
[link] igen igy van , nekem anno azt mondták talán a hattrick a leg valóságosabban modellezi ezt a világot, ezért is lassú a játékmenet, heti két meccs stb. hétvégi bajnoki meg a hét közepén 1 aminek most nem tudom a nevét.
2023. jún. 21. 12:46
 5/10 anonim válasza:
100%

"se grafika se semmi csak, szöveg-szöveg -szöveg".

Szerintem éppen ez a lényeg.

Kb.1 éve hattrickozok komolyabban.

Időigényes,csapatot kell építeni

,edzéstervet készíteni.

Látni,hogy folyamatosan fejlődik a csapatod sikereket érsz el, szerintem klassz.

Van U-21 és Nemzeti válogatottja mindegyik nemzetnek a hattrickban.

Ha a csapatodban a játékosod megfelelő edzéseket kap idővel bekerülhet a hazája válogatottjába ami egy presztizs.

Jah igen válogatottak:

Megpályazhatsz válogatottnál munkát(játekosmegfigyelő ) vagy félévente van kapitány választás,jelöltetheted magadat bármelyik ország válogatott kapitányává.

2023. júl. 4. 17:21
 6/10 A kérdező kommentje:
köszi most én is komolyabban neki estem, próbálom komolyan venni.
2023. júl. 5. 10:07
 7/10 Szirty ***** válasza:
100%

"hogy egy ilyen egyszerü grafikával nem is rendelkető játék 2023-ban hogy tudja még megfogni a játékosokat."

Még mindig akadnak emberek (szerencsére) akiknek a tartalom a lényeg, nem a forma.

2023. júl. 14. 16:38
 8/10 A kérdező kommentje:
Ez igaz csak fura kb az 90es évek hangulata a játék.
2023. júl. 14. 16:41
 9/10 NTBS ***** válasza:
Akik szerették azok játszanak vele.
2023. júl. 15. 16:08
 10/10 A kérdező kommentje:
Most én is kértem új csapatot, a FB csoportba olvastam, hogy van aki több mint 10 éve nyomja....
2023. júl. 15. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!