A HATTRICK foci menedzser játék 1997-ben indult.Mitől népszerü még napjainkban is?Elég egyszerü a felülete stb... (nekem nem baj hogy még müködik és népszerü, sőt most tervezek egy ú csapatot inditani 1kis nosztalgia)
Egyáltalán nem ismerem a játékot, de azért az valljuk be, hogy a foci menedzseres játék témakör egy elég réteg kategória. Ráadásul tipikusan egy olyan műfaj, ahová nem is igazán kell grafika, pár állóképet leszámítva.
Ennél a játéknál - gondolom én - a szimuláció valósághűsége az, ami eladja mind a mai napig. Vagy maga a játékélmény, hogy elhiteti veled, hogy te aztán tényleg egy menedzser vagy.
Rengeteg olyan játék kategória van, ahol a grafika mai szemmel nagyon funkcionális, mégis széles rajongótábora van. Pl. mindjárt ott van a Paradox Interactive nagyjából összes játéka, vagy bármelyik másik grand strategy.
"se grafika se semmi csak, szöveg-szöveg -szöveg".
Szerintem éppen ez a lényeg.
Kb.1 éve hattrickozok komolyabban.
Időigényes,csapatot kell építeni
,edzéstervet készíteni.
Látni,hogy folyamatosan fejlődik a csapatod sikereket érsz el, szerintem klassz.
Van U-21 és Nemzeti válogatottja mindegyik nemzetnek a hattrickban.
Ha a csapatodban a játékosod megfelelő edzéseket kap idővel bekerülhet a hazája válogatottjába ami egy presztizs.
Jah igen válogatottak:
Megpályazhatsz válogatottnál munkát(játekosmegfigyelő ) vagy félévente van kapitány választás,jelöltetheted magadat bármelyik ország válogatott kapitányává.
"hogy egy ilyen egyszerü grafikával nem is rendelkető játék 2023-ban hogy tudja még megfogni a játékosokat."
Még mindig akadnak emberek (szerencsére) akiknek a tartalom a lényeg, nem a forma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!