Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Magyarországon legális játékot...

Magyarországon legális játékot letölteni pl: the pirate bays oldalrol?

Figyelt kérdés

#PC #játék #Torrente #the pirate bays
2023. jún. 17. 14:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

A letöltés nem, a megosztás illegális, és a torrent a működési elvéből adódóan már a letöltés közben is feltöltéssel (így megosztással) járhat.

A valóságban viszont nem üldözik a torrentezőket a magyar hatóságok, így a szerzői jogvédett tartalmak adatforgalmazása elhanyagolható kockázatú. Játékot inkább azért ne torrentezz, mert összeszedsz valami vírust, és a zsarolóvírusok korában nagyobbat szívsz, mint egy sima trójaival.

2023. jún. 17. 14:20
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem legális
2023. jún. 17. 14:56
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Sorozatot, filmet és zenét saját használatra legális letölteni, feltöltni nem. Játékot és programot úgy tudom letölteni sem legális, mivel azoknak licenchez kötött a használatuk.
2023. jún. 17. 15:35
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
A szerzői jogi törvény kettéválaszta ezt a témát. Csak az audiovizuális tartalmak magáncélra történő letöltése legális, cserébe ezért kell fizetni az üreshordozó díjakat. Ha a szoftver nem ingyenes/shareware, akkor a letöltés/használat illegális.
2023. jún. 17. 15:51
 5/15 anonim ***** válasza:
66%
Elvileg illegális, gyakorlatilag senkit nem érdekel. Amúgy megbízható oldalakról kell tölteni, illetve normális vírusirtót kell használni (tehát nem Defendert), akkor nem lehet belőle nagy bajod.
2023. jún. 17. 16:30
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg NEM, én is úgy tudom, hogy pl filmet azt LEHET, amig az csak letöltés és saját használat, tehát megnézed. De sem programot sem játékokat stb nem lehet lefelé se tölteni.
2023. jún. 17. 17:22
 7/15 anonim ***** válasza:
6 os vagyok, én abban sem vagyok biztos, hogy a zene letöltés az legális, de lehet rosszul tudom senkivel nem akarok vitatkozni, abban biztos vagyok , hogy filmet SAJÁT használatra elvileg szabad.
2023. jún. 17. 17:26
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
A letöltés nem legális, a megosztás pedig illegális. 🫤
2023. jún. 17. 19:37
 9/15 anonim ***** válasza:

A világon sehol sem legális, csupán sok helyen senkit sem érdekel.

Németországban nagy hangsúlyt fektetnek rá, és ott pénz bírságot is kapsz Torrentezésért, Magyarországon nem.

2023. jún. 18. 10:32
 10/15 anonim ***** válasza:
Könyveket és képeket lehet letölteni?
2023. jún. 19. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!