Szerintetek is vakít az ncore kezdőlapja?
Ez aztán a probléma.
Beállíthatsz más skint, sőt nem kötelező a kezdőlapot megnyitni, egyből a letöltések oldalra szúrt könyvjelzőt is használhatsz. Ha ha a logó fix minden oldalon, reklámblokkolóval kiveszed a képét.
Mint #6 írja!
Jómagam pl. eü okok miatt minden oldalon, ahol erre lehetőség van, átállítom az alapbeállítást. Alapból a Win éjszakai fény fény beállítása, hogy ne a hideg kék fényt kapjam telibe órákon át.
Amelyik oldal valamit is ad magára, megteremti annak lehetőségét, hogy ne kelljen hóvakságot kapni.
Többek között ilyen már a gyakori is: a lap alján az átállítás lehetősége, a "sötét mód bekapcsolása".
De van ilyen lehetőség a Google keresőjétől a YouTube-on át a Fb-ig nagyon sok!
Van lehetőség az nCore-on is: a profil "beállítás" lehetőségénél több skin közül választhatsz többet, olyat is, amelyiknek fekete, zöld, vagy vmilyen sárgásabb, melegebb szín az alapja.
Szem-és idegi eredetű probléma, migrén, vagy egyéb fényérzékenység nélkül is érdemes használni. A szem kímélésénél is a legszuperebb megoldás a megelőzés, hogy ne akkor kelljen kapkodni, amikor már megvan a baj.
Nem véletlen ám, hogy "meleg fényű" izzóktól kezdve sok helyen próbálják a szemkímélő megoldásokat keresni-biztosítani.
Munkahelyeken, ált iskolákban direkt a neonfényt használták anno, mondván, hogy a fehér fény "ébren tartja" a melóst, a diákot. Nekem a suliban ment tropára a szemem.
Most már kismillió mód van arra, hogy védekezzetek. Egyébként azoknak is ajánlott, akiknek ma még semmi problémájuk nincs, illetve nem is tudnak arról, hogy fej-és szemfájásuknak az agresszív hideg fények túlsúlya az oka.
Akiknek még problémája nincs, annak is érdemes legalább 2-3 hétre, "próbából" átállítani a gépet az emberbarátibb módra, a "szervezet" meghálálja.
Nem véletlenül élnek meg az ilyen-és hasonló cégek, ne csak akkor éljetek a lehetőséggel, amikor már nincs választási lehetőségetek! Egy próbát megér!
Üdv mindenkinek, további szépet!
Azért nézzünk már rá a probléma forrására is, mert erre vakítást vagy hóvakságot vagy bármit fogni nagyon nehéz. Simán csak elkezdődött a nyári szünet, és beindult a vég nélküli kamukérdések gyártása.
Szóljon, akit vakít a szöveges rész sarkában lévő "csillanás", ami egy szürke elmosott folt:
Sziasztok, #6 vagyok.
#8!
Még számomra sem probléma, aki pedig túlérzékeny vagyok "csillanásokra", fehér-kék- és villogó erőszakos figyelemfelkeltésre.
De, ha "mondvacsinált", vagy unalomból született kérdés vezette is a kérdezőt és valak más, itt olvasgató megvilágosodik, hogy esetleg az ő problémájának a hátterében viszont lehet olyasmi, amiről eddig értekeztünk, és kipróbálja a tippjeinket, már nem írkáltunk itt hiába! Ártani nem árt, viszont használhat, a megelőzésnél jobb gyógymód pedig nem létezik.
Nekem pl. a maradék látásomat most a cukorbetegség zabálja fel, márpedig, ha én nem tudok majd olvasni, akkor felmegyek az eperfára! TV, net nélkül szuper szép az élet, de hogy én ne tudjak könyvet olvasni, hát az a világvége kezdete!
Kérdezőnek pl. erősen ajánlanék egy szemvizsgálatot, mert ha nem a pontokra utazó troll, hanem komolyan gondolta ezt a "csillogást", akkor ott már most szemprobléma adódott.
Aztán, majd ha pl. a volánnál ülve "csillan be" neki valami, akkor már késő bánat, ebgondolat!
Legyetek jók, üdv mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!