Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hová tudnék megosztás céljából...

Hová tudnék megosztás céljából feltölteni 900 MB mennyiségű fotót minőségvesztés nélkül, ahonnan csak kiválasztott személyek tölthetnék le, nézhetné meg?

Figyelt kérdés

Ballagási képekről lenne szó. Vagyis nem minden személy informatikai zseni, így ne legyen túl bonyolult a letöltési lehetőség. 🤔🤓

A toldacuccog oldallal mi lett, miért nem lehet használni. (nálam legalábbis nem jeleníti meg egyik böngésző sem veszélyes oldalnak minősítve) A képküldés oldalon pedig csak maximum 40MB tölthető fel.

2023. jún. 16. 17:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"Inkább 900 GB a reális"

Az 25 órányi 8k felbontású videó. Biztos, hogy reális ez egy ballagásnál?

2023. jún. 17. 07:25
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat!

8# Jól mondja! Én is erre utaltam, a legegyszerűbb megoldást kerestem, amit szinte bárki képes kezelni. Végül a google fotókban osztottam meg egy mappát, link elérhetőséggel. Ezt az osztály gmail és viber csoportjában könnyű volt megosztani. Nagy sikere volt a képeknek! 😁🤘

Az összes mennyisége 987 MB - 143 kiválogatott kép (~7-10 MB darabja). 16 MP-es Nikon P900 fényképezőgéppel készített fotókról van szó. A 83x optikai zoom miatt olyan fotókat készíthettem, amit a többi szülő nem tudott. (99% mobillal fotózott, javarészt távolról) Nem a legújabb gép, de 5 éves létére szuper képeket lehet vele alkotni. Szeretek elszórakozni a beállításokkal, de rendezvényeken, ahol nincs idő, különböző automata módokban is állja a sarat. 108 MP-es telefonom tudásával kombinálva számomra bőven megteszi. Avval lányom videózott, de azokat nem osztjuk meg.

2023. jún. 17. 10:33
 13/13 A kérdező kommentje:

Eddig nem volt szükségem ilyen mennyiségű képmegosztásra. Számomra újdonság volt, hogy a google fotókban van ilyen lehetőség.

Szintén az egyszerűség okán magam is havonta egy-egy alkalommal osztok meg képeket ismerőseimmel instagram + facebookon. Amatőr fotós hobbiképeket pedig a flickr oldalra szoktam feltenni néha. (de most a cél a könnyű megtekintés mellett a képek válogatott vagy együttes letölthetősége volt)

2023. jún. 17. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!