Instagramon miért nem csökken a követéseim száma ha kikövetek embereket?
Figyelt kérdés
Sajnos korábban követő szerzés célból mindenféle jött ment embert bekövettem ( nem volt jó ötlet). Viszont most elkezdtem kitörölni azokat akiket nem is ismerek de a szám nem csökken. Mitől lehet ez?2023. jún. 15. 16:20
1/3 anonim válasza:
Mert ez nem olyan, mint a Fb, hogy akkor megszűnik ismerősnek lenni. Attól, hogy te "kiköveted", ő még követ téged.
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor úgy látom nem érted 😂
Az a szám nem csökken ami az én általam követett embereket mutatja. Én követek 1000 embert kikovetek 8 -at és meg mindig azt írja 1000 embert követek.
2023. jún. 15. 16:36
3/3 A kérdező kommentje:
Végül változik viszont nem azonnal. Egy két nap elteltével egyszerre csökken le.
2023. jún. 21. 09:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!