Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » DIGI zte modemet hogyan kell...

DIGI zte modemet hogyan kell kezelni?

Figyelt kérdés

Szóval a régi modemet cserélték új wifi-vel szerelt modemre. Bedugták a régi routert, az működik is, ad netet a pc-re. A routerbe valahol megvan adva a szolgáltatótól kapott felhasználónév és jelszó.

Megpróbáltam belépni az új modembe úgy, hogy közvetlen bekötöttem a pc-be, de nem adtak semmilyen ip címet a modemhez, a gyakori 192.182.0.1 és társai nem működnek 8db-ot próbáltam. A wifi se látszik telefonról.

(Ezt a 192... most csak fejből tippeltem a magyarázathoz)

Én arra számítanék, hogy be kell lépni egy ilyen ip címen keresztül, ott admin admin, majd a szerződésen feltüntetett felhasználónév jeszó kombinációt megadom és működni fog minden. Jó picit még macerálni kell a wifit jelszó, stb. A régi routerem meg mehetne a kukába.

Hol a hiba? A digitől még várom a választ.

Ez elvileg egy diginet 1000 szolgáltatás új zte gpon ont f6600r modemen.

2023. jún. 15. 11:14
1 2
 1/18 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Akkor azt a típust kell beírni a keresőbe. Nem tudom az aktuális állapotot én sem, csak egy találat:

2019. 01. 17.

Sziasztok, egy honappal ezelottig meg voltam elegedve a digi altal adott routerrel. A LANon rakotott laptopom tokeletesen kapja a gigabitet, admin felulet eleg minimal, de szamomra csak portokat kell nyitogatni alkalom adtan. Sajnas kb egy honapja a digi kitolt egy frisstest az eszkozre, megvaltoztatva az admin jelszot, hogy kitiltsa az ugyfeleit az eszkozrol. Tud errol valaki valamit?

2023. jún. 15. 11:22
 2/18 Szervizmérnök úr ***** válasza:

De azért olvasd tovább, hátha:

[link]

2023. jún. 15. 11:24
 3/18 P.O.C. ***** válasza:
52%

Eleve ha a saját routereden keresztül babrálod nem fog előjönni a Digis ONT webes menüje, mert olyankor az egy másik alhálózaton van.

Iktasd ki a routered, csatlakozz közvetlenül az ONT -re kábelesen.

Parancsorba írd be: ipconfig

Az alapértelmezett átjáró lesz a ONT IP -je.

Beírod a böngészőbe. Az account az eszköz címkéjén lesz, esetleg user/digi.

2023. jún. 15. 11:34
 4/18 A kérdező kommentje:

Direktbe kötöttem rá az ONT-ra, úgy próbálkoztam.

Akkor majd beírom parancssorba az hogy "ipconfig", akkor kiad valami default címet és azzal fogom betámadni böngészőböl.

2023. jún. 15. 12:04
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
A router alján van egy matrica rajta a jelszavakkal és az ip címmel.
2023. jún. 15. 13:09
 6/18 A kérdező kommentje:

ma 13:09

Ott kerestem először, de nincs.

Wifi jelszó van csak, de azt meg nem látja egyáltalán a telefon.

Volt hozzá egy user guide abba se találtam semmit.

2023. jún. 15. 13:26
 7/18 P.O.C. ***** válasza:
49%
Akkor meg hívd fel őket. Kérd el a belépési adatokat.
2023. jún. 15. 14:01
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Modem módban van az eszköz, mivel saját routered van, az lát el minden feladatot. Csak manapság már csak ilyen mindennel felszerelt eszközök vannak, de ha saját routert használsz ezeket tiltják.
2023. jún. 15. 14:49
 9/18 A kérdező kommentje:

14:49

Nem egészen értelek.

Attól van modem módban, hogy csatlakoztatva lett a router-hez, vagy a digi eleve így lövi be őket?

2023. jún. 15. 15:31
 10/18 A kérdező kommentje:
Sikerült elérni a digitől aki telepítette, ő át tudja állítani router módba, akkor eldobhatom a saját bénácska routerem.
2023. jún. 15. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!