Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Felfüggesztettem a facebook...

Felfüggesztettem a facebook fiókomat, mégis minden ugyanúgy látszik a lapomon! MIÉRT?

Figyelt kérdés
Két napja már h inaktívvá tettem a fiókomat! Mindenhol azt írták, h így olyan látszata lesz mintha töröltem volna magam. Nem látszanak az adataim, a képeim, semmi. -és h az ismerőseimnél se fogok látszani. Ahhoz képest tökéletesen behoz mindent ugyanúgy :S kalap sz@rt sem ér. Gondoltam talán kell a rendszernek pár óra míg vált, a pár órából több mint fél nap lett, és semmi. Ugyanúgy mutat mindent, mintha aktív lennék. Járt már valaki így, vagy kipróbálta ezt? Sikerült valakinek? Miért nem működik?
2010. okt. 12. 07:47
 1/3 anonim válasza:

És törölni hogyan lehet magam onnan?

Az agyamra megy...

Bocs az offért.

2010. okt. 12. 07:55
 2/3 anonim ***** válasza:
régebben azt olvastam hogy felfüggesztés után 7 napig nem szabad belépni akkor törlődik
2010. okt. 12. 10:13
 3/3 anonim ***** válasza:
2010. okt. 12. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!