Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Jelentenétek a Facebook/Meta-n...

Jelentenétek a Facebook/Meta-nak egy egyértelműen 13 év alatti felhasználót?

Figyelt kérdés
A minap futottam bele egy ismerősöm ismerősének a gyermeke már saját profillal rendelkezik. Ha jól tudom a lánya még csak 9-11 körül van.

2023. jún. 12. 11:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%

Ha annyira zavar ez téged akkor először is a gyerek szüleivel beszéld meg, de lehet, hogy elhajtanak, hogy mi közöd hozzá hacsak nem írogat neked és ez zavarna téged.

Különben sok 100ezer ilyen felhasználó van.

2023. jún. 12. 13:06
 12/16 anonim ***** válasza:
25%

9# engem nem ártott, de ők eladják az adataidat :)

az nem elég ok? :)

2023. jún. 12. 13:07
 13/16 anonim ***** válasza:
28%
meg telerakják minden videó végére reklámokkal?
2023. jún. 12. 13:07
 14/16 anonim ***** válasza:
36%
#12 nem zavar, hogy eladják az adataimat. Ha zavarna, akkor nem használnám a szolgáltatásukat, mert nem kényszerít rá senki.
2023. jún. 12. 13:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Dehogy jelenteném. Lehet alapból szülei csinálták, hogy ott beszéljenek, stb. Ahhoz, hogy jelentsek valakit komolyabb dolgot kéne csinálnia. Spamel (nem virussal), zaklat, stb.
2023. jún. 12. 20:59
 16/16 anonim válasza:

Nem jelentenek,

1 Semmi közöm hozzá

2 Ma már rengetek gyereknek van (én nem engedném meg a gyerekemnek, szerintem nincs jó hatással rá)

3 Csak akkor jelentsd, ha olyan tartalmak vannak benne, ami nem tolerálható

2023. nov. 10. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!