Nabu videók hol lehet megnézni?
Figyelt kérdés
Régebben sokat néztem (a botrányra ne beszéljünk nem az kérdés) és láttam törölte a csatornáját hol tudnám megnézni a videókat plna jéghegyes videóit??2023. jún. 8. 22:11
1/7 anonim válasza:
Sehol szerencsére. Az ilyen férgeknek nincs helyük közösségi médiában. Kár, hogy csak csepp a tengerben..
2/7 A kérdező kommentje:
Mondtam nem a botrány kérdeztem azzal tisztában vagyok( és k*rvara más a véleményem is amit mert jó is meg nem az hogy ki használta a csajokat az az ami nem volt volt de azt rá húzni hogy de hát 15-19 éveseket az már jócskán kimeríti i a konzervatív gondolkodást én pl 15 évesen d*ugtam először nem pedig még mindig szűz vagyok 24 évesen ma már ciki ha valaki még szűz 13-15 évesen.) Hanem azt kérdeztem hol vannak meg a jeghegyes videói
2023. jún. 8. 22:58
3/7 anonim válasza:
A helyükön kisfiam: pöcegödörnek hívják.
4/7 A kérdező kommentje:
Ne kisfiamoz azok a videók jók voltak
2023. jún. 8. 23:40
5/7 anonim válasza:
Szia! Nagyon nagy szerencséd van... Én mentettem Nabu összes videóját. Egy a gond, hogy össze vissza vannak fent a gépemen. Amint megtaláltam őket elküldöm neked őket :P
6/7 anonim válasza:
Szia, ötös vagyok megint. Nos, rengeteg videóját mentettem, azonban a COVID után már nem igazán mentegettem a videóit, mert nem érdekelt nagyon többé a munkássága, szóval a jéghegyes videók sajnos nincsenek meg, azonban rengeteg másik videója megvan, melyeket az évek során törölt, és lehet nem is láttad őket. A videókat erre a csatornára töltöm majd fel: https://www.youtube.com/channel/UCDJFyBejrsxKweb8Dyr-W9g
Remélem azért ez is több, mint a semmi. Örülök, ha segíthettem, mert én is szerettem anno Nabut, mégha ezeket a dolgokat nem is tudtam róla.
7/7 anonim válasza:
Még annyi, hogy egyelőre naponta csak 10 videót tudok feltölteni... A jövőben fent lesz majd az összes videója a csatornán, amit birtoklok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!