Bvarga98 kérdése:
Hogyan lehet megoldani ezt a hálózati hibát a Windows Xp-ben?
Figyelt kérdés
Közvetlenül vezetékkel kapcsolódok a routerhez és ezt a problémát írja ki a Windows Xp:
Nem sikerült hálózati címet kiosztani.
És egy sárga felkiáltójel van a hálózatnál.
Hogyan lehet megoldani ezt a problémát?
2023. jún. 8. 16:51
1/6 anonim válasza:
Először is XP-t nem használunk már, 20 éves operációs rendszer, semmiféle támogatással. Nemcsak kártevőkről beszélünk, de még a hálózati és titkosítási protokollokat sem ismeri, az összes tanúsítványa lejárt.
Az IP címhez meg az kell, hogy a router osszon egyet: kapcsold be a DHCP-t rajta ha eddig nincs, ha ez nem oldja meg, akkor energiát már nem fektetnék a hiba kibogarászására; Valószínűleg a router nem 20 éves, és nem tud kommunikálni a géppel valamiért.
2/6 A kérdező kommentje:
Eddig semmi gond nem volt vele... Kb. féléve tettem fel az XP-t.
2023. jún. 8. 19:57
3/6 A kérdező kommentje:
A Wifi kártyánál engedélyeztem a 802.1Q/1p Virtuális helyi hálózatot (VLAN) és jó lett. LoL
2023. jún. 8. 20:02
5/6 anonim válasza:
Driver eltávolítás-újratelepítés?
6/6 anonim válasza:
Nekem simán megy az XP hálózatban és kommunikál is a modern géppel (régi játék ami csoda folytán megy a modernen is és így lehet multizni). Netre nem megyek ki vele, mert a legegyszerűbb oldalak (amik pont XP-re való szoftvereket kínálnak) is megfektetik. Nem kapott még kártevőt és valószínűleg már nem is fog, mert az XP már nem célpont. Most inkább a 7 és a 8.1, mert azoknak nemrég járt le a támogatása, céges környezetben még aktív használatban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!