Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ilyenkor már számolja a...

Ilyenkor már számolja a revenue-t a YouTube?

Figyelt kérdés

A tegnapi napon beadtam a csatlakozási kérelmem a YT partnerprogramba, mivel összejött az 1000 sub és 4000 óra. A 3. fázis, a manuális review szakasz van, ami ugye akár egy hónapig is eltarthat, ez jelenleg "in progress".

Viszont a "revenue" tab már most megjelent az analitikában, ellenben a videók listájánál nincs még az a monetizációs oszlop amit sok YT videóban látni olyanoknál, akik megmutatják, hogy mennyit kerestek 1-1 videóval.

A kérdés, hogy a revenue már most elkezd számolódni a review fázis alatt, vagy egyelőre még irreleváns ez a mező?

2023. jún. 7. 15:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Onnantól számolja, ha már tudsz reklámokat megjeleníteni a videóidon. Te állítod be, tehát ha még erre nincs lehetőséged, akkor bevétel sincs.
2023. jún. 7. 16:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Alapból voltak reklámok előtte mindig is (direkt figyeltem, mert ez jó előjel, hogy át fog menni a review-n, ha monetizáció előtt is rak a videók elé a YT automatikusan reklámot).
2023. jún. 7. 16:13
 3/5 anonim ***** válasza:
#2 Igazából bármikor kerülhet reklám rá, ha valami olyan tartalom van a videódban, aminek nem te vagy a tulajdonosa. De ilyenkor nem te kapod a bevételt. (Pl gondolom ha jogvédett zenét használsz vagy filmekből vágsz be jelenetet, ilyesmik, ilyenkor a jogok tulajdonosához megy a pénz.)
2023. jún. 7. 16:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Ez világos, most a kérdésem igazából arra vonatkozott, hogy mivel megjelent a "revenue" tab és mutat is összeget - nullát :D - vajon elkezdi-e számolni innen? De mindegy, végülis 1-2 nap után úgyis kiderül, ha elkezd ketyegni a számláló, csak gondoltam hátha valaki tudja csuklóból a választ.
2023. jún. 7. 18:37
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Leírtam a választ, ha nincs a videóidon általad beállított reklám, akkor mit számolna? Miután lesz erre lehetőséged, minden egyes videódnál, visszamenőleg is neked kell beállítani, hogy megjelenjenek a reklámok. Ha te ezt nem állítod be, akkor sem lesz egy darab bevételed sem, ha fél éve partner vagy és 8 milliárd ember nézi meg egy videódat.

Nem a YT intézi ezeket a dolgokat automatikusan, hanem te.

2023. jún. 7. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!