Nem enged be lépni a facebook??
Figyelt kérdés
Kiléptem ma Facebookból, messengerből. És eltávolítottam a profilom hogy ne legyen ott és újra betudjak lépni. Azóta nem enged belépni a Facebook és azt írja ki hogy vagy hibás e-mail cím vagy hibás jelszó de tudom hogy az a jó e-mail cím és az a jó jelszó, ilyenkor szerintetek mi a teendő? Szafarin beengedett lépni de sehol máshol nem enged belépni se laptop se másnak a telefonján se sehol és mindenhol ezt írja ki hogy valamelyik hibás. azon gondolkodtam hogy lehet a telefonommal és az iCloudommal van valami baj mert iPhone-om van és nem enged belépni. Szerintetek indítsam újra telefonom mint új iPhone és úgy talán beenged lépni. A Facebook profilom ugyanúgy megvan rátudok keresni a telefonomon belül a safariban tudom használni minden jó. Valamilyen bejelentkezési hiba van és nem tudok mit csinálni nem tudok belépni kérlek segítsetek ha valaki ért hozzá.2023. jún. 6. 19:57
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!