Támogatnád azt, hogy a közösségi médiából kivegyék a tiltás funkciót, hogy tiltás helyett inkább megbeszéljék a problémát békésen?
Olyan 25 éve vagyok az internet világában, eddig mindössze 2 embert tiltottam, akikkel valamilyen közlei kapcsolatban álltam. Mellettük meg vagy 100+ trollt, kurvä anyázó prolit stb. akikkel semmilyen megbeszélni valóm nem volt.
Szóval az elméleted már ott elvérzett, hogy ha nem lehetne tiltani a prolikat meg trollokat, akkor a kutya sem használná a közösségi felületeket.
Nem. Bolond emberekkel nem lehet érdemben kommunikálni, nagy hiba lenne megadni nekik a lehetőséget hogy vég nélkül zaklassanak.
Volt már ez a kérdés, vagy nagyon hasonlít erre:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
Nem támogatom, valahogy meg kell állítani a zaklatókat és a Marketplace csalókat.
Senki sem kap ok nélkül tiltást.
"Való életben se lehet egyszerűen blokkolni senkit sem"
De.
Ezt úgy nevezik, hogy otthagyod a francba.
Tudod, nem mindenki alkalmas a problémák megbeszélésére.
Meg mondjuk egy erőszakos zaklatóval mit beszéljen az áldozata? "Legyél már jó fej, és légyszi, ne fenyegess, meg ne zaklass többé", és ezzel a probléma meg is van oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!