Hogy kell a Facebookon láthatatlannak lenni?
Figyelt kérdés
Mostanában hülyültem egyet a facebookon. Egy nő ismerősömnek pattanásos a háta, és poénból egy kamuprofillal oda akartam írni az összes posztja alá ezt a tényt. Amikor a harmadiknál jártam kidobott az oldalról. Először gondoltam biztos tiltott, de aztán látom hogy a saját profilommal sem jön be. Amúgy nem volt bejelölve az eredeti nevemmel sem ismerősnek, mert csak látásból ismerem. Nem hinném, hogy leregisztrált volna, ez nagy érzékenység lenne egy ilyen hülye poén miatt. Szerintem valamit beállított, hogy ismeretlenek ne bukkanjanak rá. Tudjátok hogy csinálhatta?2023. máj. 29. 15:11
1/4 anonim válasza:
A profinál be lehet állítani hogy a posztokat ki láthassa. Ismerős/ismerős és azok ismerősei/senki.
Illetve hasonló keppen a profil láthatóságáról is. Lehet úgy állította be hogy az ismerősök ismerősei is láthassák. Akkor csak be kell jelolnod valakit akit biztosra tudsz hogy az ismerőse. Ha nem jön be akkor “senki”-re állította
2/4 A kérdező kommentje:
A poszt láthatósága az érthető, de a profilét hol lehel beállítani?
2023. máj. 30. 16:08
3/4 anonim válasza:
Az is lehet, hogy kikövetkeztette, melyik "kedves" ismerőse írhatta a hozzászólásokat, és tiltotta a valós profilodat is.
4/4 A kérdező kommentje:
3as nem hiszem mert ő úgy hiszem a nevemrt sem tudja. Egy tanfolyamon találkoztam vele, és én is csak a jelenléti ívről neztem meg a nevét.
2023. jún. 2. 10:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!